Pustkowo 15.04.2016
Re: Pustkowo 15.04.2016
-
forumowicz
Przykro mi , ja jechałam busem ze Szczecina . W tym okresie bardzo ograniczone są kursy , w lecie to inna bajkakasziel pisze:Przykro mi barbara-g1 , ale ten przewoźnik jest już nie aktualnypo prostu nikt już tam nie jeździ
lipa . Ale bardzo dziękuję za pomoc
Dobrego pobytu
Dziękuję bardzobarbara-g1 pisze:Przykro mi , ja jechałam busem ze Szczecina . W tym okresie bardzo ograniczone są kursy , w lecie to inna bajkakasziel pisze:Przykro mi barbara-g1 , ale ten przewoźnik jest już nie aktualnypo prostu nikt już tam nie jeździ
lipa . Ale bardzo dziękuję za pomoc
![]()
Dobrego pobytu
Mariola30 pisze:A jest może Pani zalogowana na jakimś forum żebyśmy mogły się skontaktowac a jeszcze nie wiem czym będę jechać .
miło mi Leszku Mariola jestemLEO-N pisze:Ojjjj mów mi lechu albo dziadkuraczej taki indywidualny - rower zabieram i mam ochotę nabić kilometrów więc pogoda mi potrzebna. W domu nie ma kiedy sobota - niedziela to trochę mało na moje chęci i możliwości chciałoby się więcej
. Przeglądam mapę i szukam ciekawych miejsc.
-
patikoti90
- Na forum od: 06 mar 2016 10:38
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 2
patikoti90 pisze:Uwaga wszyscy współkuracjusze wybierający się do Pustkowa! Pojawił się nowy przewoźnik kursujący ze Słupska do Pustkowa - Elite BUS (nie jest to bus liniowy, trzeba umawiać się telefonicznie). Wszyscy zainteresowani dzwońcie pod numer: 690448601 POZDROWIENIA !!!
Hejka Super wiadomość, bo połączenie jest do bani. Rozmawiałam z kierowcą i mówi, że musi uzbierać min 10 osób. Ja jestem chętna na 100 %
ja to raczej kapok zabiore dziękuję za kwiatkiLEO-N pisze:Jak przygotowania? Płetwy czy kapok zabierasz? No bo przecież baseny są