Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam sąsiadów
Nie zaglądałam tutaj i do przeglądarki przez ponad tydzień i wcale nie wiem co się dzieje Sprawdziłam tylko,że jestem o 1750 osób bliżej celu
Czy dużo znajomych zostało w tym czasie uszczęśliwionych przez NFZ?
Drodzy forumowicze, odwołuję się do Waszego doświadczenia i wiedzy. Otóż: wniosek złożyłam w lipcu 2014, kierunek reumatologia, weryfikacja w lutym, odesłane dokumenty w tym tygodniu, miejscowość wskazana przez balneologa: Sopot, Dąbki, Ustka, w piśmie z NFZ był czas oczekiwania 26 miesięcy, obecnie numer na liście ok. 18 000. Próbowałam dodzwonić się do informacji, kiedy ewentualnie byłby wyjazd ale niestety nie udało się. Sądząc po wypowiedziach i schodzących numerach to bywa różnie. Może znacie jakąś "formułę" wyliczenia terminu lub wiecie więcej z Waszego doświadczenia. Proszę o wasze wypowiedzi.
Witam. My z mężem złożyliśmy we wrześniu 2014. Weryfikacji jeszcze nie było .Nasz nr to 29900. Terminy przydziału bardzo nieczytelne, ale u męża jest 20 mcy, u mnie 28 mcy {numery skierowania jeden po drugim). ja mam cichą nadzieję , że to będzie nie póżniej niż wrzesień. Profil : reumatologia , miejsce :góry. Zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich oczekujących i wszystkim Kobietkom życzę zdrówka w dniu naszego święta oraz spełnienia marzeń
Witam Mialam weryfikacje w sierpniu 2015, a wyjechalam dopiero w lutym 2016r Nie wiem jak to działa Miesiac po weryfikacji powinien byc wyjazd Ja tez mialam wymienione te miejscowosci ( Sopot, Dąbki, Ustka ) Padło na Ustke Było super Pozdrawiam wszystkich oczekujących na wyjazd sanatoryjny
NFZ trzyma się tych terminów co w piśmie pierwsze słyszę ze po weryfikacji przydział od razu ja miałam w październikuA wyjazd dopiero w maju i to dlatego ze poszpitalne bo jeszczebym czekała na przydział.