Pustkowo 15.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mariola30
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2016 21:45
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Re: Pustkowo 15.04.2016

Post autor: Mariola30 »

A jest może Pani zalogowana na jakimś forum żebyśmy mogły się skontaktowac a jeszcze nie wiem czym będę jechać .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

kasziel pisze:Przykro mi barbara-g1 , ale ten przewoźnik jest już nie aktualny :( po prostu nikt już tam nie jeździ :( lipa . Ale bardzo dziękuję za pomoc :)
Przykro mi , ja jechałam busem ze Szczecina . W tym okresie bardzo ograniczone są kursy , w lecie to inna bajka :)

Dobrego pobytu :)
kasziel
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 20:28
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: kasziel »

barbara-g1 pisze:
kasziel pisze:Przykro mi barbara-g1 , ale ten przewoźnik jest już nie aktualny :( po prostu nikt już tam nie jeździ :( lipa . Ale bardzo dziękuję za pomoc :)
Przykro mi , ja jechałam busem ze Szczecina . W tym okresie bardzo ograniczone są kursy , w lecie to inna bajka :)

Dobrego pobytu :)
Dziękuję bardzo :) No tak , kwiecień to nie pełnia sezonu hahah mam nadzieję , że będzie oki .Pozdrawiam.
kasziel
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2016 20:28
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: kasziel »

Mariola30 pisze:A jest może Pani zalogowana na jakimś forum żebyśmy mogły się skontaktowac a jeszcze nie wiem czym będę jechać .