Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj donia Widzę że jesteś z Wielkopolski.....ja jadąc do Krynicy jadę zawsze nocnym do Krakowa...rano jestem w Krakowie za pół godziny mam autobus do Krynicy...przy Hawanie jestem na 11h...pozdrawiam...Gosia
Do małgorzatas-widzę,że jesteś zorientowana w trasie podróży do Krynicy dlatego może napiszesz mi jak odnależć się na dwrorcu autobusowym w Krakowie, chodzi mi oto aby nie tracić czasu na szukanie stanowiska odjazdu autobusu a jest to dworzec dwupoziomowy.Opinie na temat dworca są różne. Za odpowiedż będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam.
Witaj doniu jak wysiadziesz w Krakowie to kierujesz się do przejścia schodami w dół..strzałki Cię prowadzą na Dworzec PKS....bilet możesz kupić w kasie,albo u kierowcy zależy ile masz czasu...
Peron na poziomie -1 albo -0...stanowisko 3A...pozdrawiam Gosia
Nie nie ma rezerwacji biletow ja jadę nocnym i jestem rano o 7h w Krakowie,mam czas na kupienie biletu w kasie,i autobus do Krynicy ok.8h. ..na 11h jesteś w Krynicy....powodzenia...
Wysiadasz przy Hawanie....A tam masz blisko...jakieś 500m
Ostatnio zmieniony 09 mar 2016 21:56 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.