Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
renatka11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2013 08:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: renatka11 »

Leon43 pisze:Poza życzeniami od Forumowych Pań dostałem dziś prezent z Nfz. Krynica - wojskowy od 25 kwietnia.
Leon, ja również dołączam się do życzeń z okazji Święta Mężczyzn:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. :kwiat: Gratuluję super przydziału, a ja nadal czekam. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
renatka11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2013 08:51

Post autor: renatka11 »

Dzień dzisiejszy kończę z nr 4237. Dobrej nocy dla Wszystkich i kolorowych snów.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Leonie, gratulacje i życzenia skutecznej kuracji. Napisz nam , proszę, z jakim numerkiem nastąpił przydział i w którym miesiącu składałeś wniosek ?
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy

Post autor: Leon43 »

w sumie to nie wiem z jakim numerem dostałem gdyż do wczoraj miałem komunikat- skierowanie zwrócone do weryfikacji....(tak od grudnia) i coś mnie tknęło i po południu się zalogowałem do wyszukiwarki i.... Jest.
Wniosek złożyłem 27 maja 2014 r. Zatem licząc to wyszło mi 23 miesiące oczekiwania. Dobrze będzie./
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Leon43 pisze:Poza życzeniami od Forumowych Pań dostałem dziś prezent z Nfz. Krynica - wojskowy od 25 kwietnia.
To sie nazya mieć szczęście , "dwa w jednym" :D
Gratuluję Krynicy i jednego z najlepszych uzdrowisk i pora fajna miałam przyjemnośc być w podobnym terminie. :)
Spełnienia oczekiwań superowego towarzystwa i baw się dobrze :) :kwiat: W Krynicy inaczej być nie może. :D
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hm, idąc Twoim tropem to za około miesiąc lub dwa powinnam i ja znać termin i miejsce swojej kuracji. Oby moje sanatorium było tak dobre jak Twoje. Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję... :kwiat:
wiozi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 17:21

Post autor: wiozi »

Witam serdecznie osoby oczekujące.Mam przydział - nieoczekiwanie do Konstancina - od 25 kwietnia do 16 maja br. Liczyłam na wrzesień, więc jestem mile zaskoczona terminem - dzień dłuższy i najpiękniejsza pora roku. Oczekiwałam od czerwca 2014r., dokumenty zweryfikowane , odesłane 2 marca i już dziś w przeglądarce od razu z przydziałem. Akurat teraz mija 2 lata, jak byłam w Konstancinie, nie bardzo się tam czułam, bo miałam ciągle wysokie ciśnienie, ale personel medyczny czuwał. Może teraz będzie o.k.
paul_88
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2015 20:44
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: paul_88 »

Widzę ze nasz NFZ zaczął sypać rozdziałami i czas się trochę skrocil ;) ja już niemoge doczekać się wyjazdu :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Konstancin.... . no cóż, mieszane uczucia. Byłam tam 5 lat temu, po operacji kręgozmyku. Okolica jak dla mnie super, można dużo spacerować , nie narażając się na niechciane towarzystwo. Piękny park, ale tu kończą się pozytywne wspomnienia. Byłam na Gąsiorowskiego... i tylko na zdjęciach wygląda super. Mieszkałam na parterze, gdzie śmierdziało stęchlizną, pościel poplamiona (wymieniona po interwencji),meble zdewastowane, łazienka urągająca wszelkim standardom, na stołówce kubki obtłuczone, talerze popękane a sztućce "od sasa do lasa". W gabinetach zabiegowych, delikatnie mówiąc.... higiena na bakier. Basen dostępny odpłatnie, wraz z mieszkańcami Konstancina i młodzieżą szkolną. Wiekszość personelu nadąsana. Do Konstancina wracam chetnie ale tylko w celu turystycznym....
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zapomniałam dodać, ze mimo iż jestem niskociśnieniowcem , w Konstancinie zawsze prze zabiegiem miałam ciśnienia 160.... Szok, ale tam tak jest. Wielu kuracjuszy wyjeżdzało po 2 dniach do domku , właśnie przez bardzo wysokie ciśnienie.
ODPOWIEDZ