Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To fakt.Każdy robi to co lubi.Ja np.wolę korzystać z basenu niż chodzić na tańce :):)Dla niektórych było to bardzo dziwne,ale za to ile miejsca do pływania od 19.00 do 22.00.Większość na tańcach ,a ja mogłam pływać do woli.:)
Witajcie 02.04.16r wróciłam z sanatorium LWIGRÓD pobyt wspominam bardzo dobrze,jestem zadowolona z zabiegów czuje się po nich zdrowsza,posiłki bardzo dobre,wolny czas można spędzić na zwiedzaniu Krynicy i okolic i oczywiście na tańcach...w sanatorium byłam pierwszy raz i wspominam bardzo miło ,poznałam sporo sympatycznych osób w różnym wieku.Polecam Lwigróg i jak mi się poszczęści to pojadę tam jeszcze raz..gorąco pozdrawiam was.
Polecam Lwigród i warto tam jechać, pokoje są przytulne, czyste,posiłki podzielone na dwie grupy ja byłam w drugiej śniadanie na 8.30 obiad 13. 30 kolacja 18.15 porcje spore tylko trochę mało zieleniny☺. Zabiegi super miałam masaże, kąpiele, okłady borowinowe,kuracja pitna. Wszyscy bardzo mili pomocni, popołudniu czas wolny można spędzić kto jak chce, baseny, spacer , gry, kawiarnia gdzie można posiedzieć czas przy kawie, piwie, soczek itp. Tańce proponuję iść do Hawany, Kruka, Prezydent, na deptaku i muzyka góralska. Warto skorzystać z wycieczek jest parę miejsc do zwiedzania np. Słowacja-Tatry wysokie, Jaworzyna, góra parkowa, słynny w deptak, pisania wód. ☺