Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Mam pytanie do Was Forumowicze na temat sposobu dostarczenia skierowania do NFZ
Kto u Was to robi? Sami wysyłacie /zawozicie czy robi to Przychodnia? Mnie zależy na tym żeby samej zawieźć bo chcę jeszcze dołączyć podanie z prośbą o termin. pozdrawiam
Możesz wysłać pocztą.Nie wiem jak jest w Świętokrzyskim,bo w Warszawie nawet jak zawieziesz osobiście to i tak wrzucasz po prostu do skrzynki.Możesz tylko poczekać w dłuuugiej kolejce do okienka,żeby pani sprawdziła czy wszystko jest dobrze wypisane i....później wrzucić do skrzynki. Prośbę po prostu podpinasz do skierowania.
ania pisze:Witam
Mam pytanie do Was Forumowicze na temat sposobu dostarczenia skierowania do NFZ
Kto u Was to robi? Sami wysyłacie /zawozicie czy robi to Przychodnia? Mnie zależy na tym żeby samej zawieźć bo chcę jeszcze dołączyć podanie z prośbą o termin. pozdrawiam
Witam Cię Aniu, ja osobiście wraz z prośbą o przydział dla mnie i męża wysyłam osobiście za potwierdzeniem odbioru i czekam cierpliwie ,może nam przydzielą dotychczas nam się udawało,ale znając życie bywa różnie Pozdrowienia i całuski
W Lublinie zanosiłam osobiście,nie ma kolejek,pani sprawdziła czy dobrze jest wypełniony wniosek i czy są wszystkie wyniki.Ale też można wysłać pocztą,lub może to zrobić przychodnia,jak kto woli.Po ok 3 tygodniach miałam już numer w przeglądarce pozdrawiam
Witam Aniu skierowanie NFZ Wielkopolski staż sanatoryjny 5 zawsze wysyłałam
pocztą .Prośby pisane na piśmie szpitalne dołanczam do skierowania .
Weryfikacja krótki okres oczekiwania około miesiąca czasu z przysłanie
odpowiedzi pozytywnej z NFZ .Osobiście nie byłam w NFZ tylko dlatego
że mieszkam daleko i wygodnie wysłać .Każdy sposób jest dobry każdy ma swoje
spostrzeżenia pozdrawiam