Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Joasia21 pisze:Dziewczyny tylko jest mały problem... Moje skierowanie wysłał lekarz w listopadzie a mąż dostał skierowanie teraz.dzwoniłam do NFZ mówili ze jest możliwość wspólnego wyjazdu muszę tylko napisać prośbę i dobrze ja uzasadnić no i właśnie tu mam problem bo jedyne co przychodzi mi do głowy to obniżenie kosztów podróży przy wspólnym wyjezdzie ...
Aż się roześmiałem a po przyjeździe odzielne pokoje
maria123 pisze:Myślę, że uda się. Ja dwa razy byłam z mężem i nie stwarzali przeszkód. W takiej sytuacji musicie napisać prośbę o wspólny wyjazd, podać swoje numery wniosków i się podpisać we dwoje. Powodzenia.
maria123 pisze:Myślę, że uda się. Ja dwa razy byłam z mężem i stwarzali przeszkód. W takiej sytuacji musicie napisać prośbę o wspólny wyjazd, podać swoje numery wniosków i się podpisać we dwoje. Powodzenia.