wyjazd 3-06-2013 szpital sanatoryjny wojskowy w Lądku Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2013 19:44

wyjazd 3-06-2013 szpital sanatoryjny wojskowy w Lądku Zdrój

Post autor: piojar »

Witajcie wszyscy co byli i co bedziecie o pawilonie 2 juz sie naczytalem wiec mam pytanko czy ktos moze sie tez wybiera -3 -06 -2013 ze Slaska samochodem? Bylbym wdzieczny za odpowiedz pozdrawiam Piotrek. milego pobytu zycze .
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2013 18:51 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: W zasadzie to powinienem usunąć ten post - temat niekonkretny, wszystko wielką literą, bez polskich znaków. Jednak świątecznie go poprawiłem trochę i zostawiłem.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: wyjazd 3-06 -2013

Post autor: Selene »

Piotrze :kwiat: witamy na forum

A może napiszesz do jakiego sanatorium się wybierasz ;) :?: Będzie zdecydowania łatwiej nawiązać kontakt :)
I na forum piszemy małymi literami :)

Pozdrawiam :)
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: wyjazd 3-06 -2013

witaj SELENE fakt napisalem ze jade do pawilonu 2 ale zapomnialem dodac ze to szpital sanatoryjny wojskowy w Ladku Zdroju 3-06-2013 i, ze jestem ze slaska , dziekuje ze czuwasz pozdrwiam PIOTREK.
Tela
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 14:34
Staż sanatoryjny: 1

Re: wyjazd 3-06-2013 szpital sanatoryjny wojskowy w Lądku Zd

Post autor: Tela »

Lądek wydaje się być mało popularnym miejscem....
Jadę w połowie maja, nie było żadnej reakcji na moje dwukrotne zapytanie o ten termin :(
pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :kwiat: Już Wam zazdroszczę tego wyjazdu,byłam w wojskowym w 2 pawilonie było super.Byłam w lutym ...zima na całego a wasze terminy maj,czerwiec będzie po stokroć fajniej....też jestem ze śląska,było mase ludzi z tego rejonu,ale to najmniej ważne ....poznajemy z kazdego rejonu Polski.Było debest,pozdrawiam Lądek :D
Tela
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 14:34
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Tela »

rozpaliłaś iskierkę, Krysiu,zrobiło się miło :)
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam i odrazu nadmieniam ,ze gwarantuje Ci brak nudy w Ladku atrakcje same sie odnajda naprawde jest fajnie pozdrawiam Piotrek.
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam i odrazu sie ciesze z tak pozytywnego przekazania swoich emociu po pobycie w Ladku mimo ,ze byla zima w pelni. Najwazniejsze to dobry humor i chec poznawania nowych przyjaciol i nowych miejsc pozdrawiam serdecznie Piotrek.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tela pisze:Lądek wydaje się być mało popularnym miejscem....
Jadę w połowie maja, nie było żadnej reakcji na moje dwukrotne zapytanie o ten termin :(
pozdrawiam
Jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym sanatorium to wpisz w górnym prawym rogu-wyszukiwanie zaawansowane....23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II.....a pokaże się ponad 200wpisów.Czytaj te świeższe bo pokoje zostały wyremontowane,wymienione okna,odnowiona baza zabiegowa i jedzonko było całkiem całkiem,porównywałyśmy z tym w Adamie to ilościowo i jakościowo o niebo lepsze,co nie często się zdaża .Jak jeszcze pytania pisz na Pw pod awatarkiem.Pozdrawiam milutko :kwiat: :kwiat: :kwiat: ps.Widocznie wszyscy byli zimą :lol: :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Dawno, dawno temu mój kolega (wojskowy) prawie co roku wyjeżdżał do sanatorium wojskowego do Lądka Zdroju. Kiedy wracał był jak nowo narodzony. Tego się nie da opisać jak promiennie wyglądał i tak do kolejnego razu, który następował za rok. Ileż on tam razy był. Nigdzie indziej nie wyjeżdżał tylko właśnie do Lądka. Byłam wtedy smarkata i nie rozumiałam co to sanatorium, ale dziś już wiem. Byłam tylko raz i wiem jak można psychicznie odpocząć, jak podreperować zdrowie zwłaszcza psychiczne. Pozdrawiam wyjeżdżających do Lądka Zdrój :)
ODPOWIEDZ