Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie do Dukata od 30.03.2016 . Po przeczytaniu chyba całego forum za wiele nie znalazłem na temat tego sanatorium (przynajmniej nic aktualnego) . Jeśli ktoś miałby jakiekolwiek informacje na ten temat chętnie wysłucham
ps jeśli ktoś ma też skierowanie na pobyt w Dąbkach zapraszam na pw mile widzialne osoby z lubuskiego:) ale nie tylko:D
Ostatnio zmieniony 30 sty 2016 10:12 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Jako że ten temat zawędrował już na 4 stronę to się przypominam może znajdzie się jakaś osóbka która ma jakieś info na temat sanatorium w Dąbkach. Dzwoniłem do Dukata chciałem zarezerwować jedynkę powiedzieli że jako takich rezerwacji niema niby kolejność potwierdzeń będzie brana pod uwagę jeśli chodzi o przydział jedynek (pokoi). Czy jak pojadę i dostanę 3 a warunki socjalno bytowe będą odbiegać od normy jest podstawa aby zrezygnować i nie ponosić kosztów. Podobno jest kilka pokoi jeszcze pokomunistycznych .
Wiat.
W Dąbkach byłam w czerwcu 2012 r w Bursztynie. Dąbki to mała miejscowość. Jeśli jesteś turystą to warto mięć auto.
Jestem z Lubuskiego i czekam na przydział miejsca. Mam nr 2500.
Interesuję mnie na ile przed terminem turnusu dostaje się w Lubuskim informacje o terminie.
Witaj ulaula. Jade autem wiem ze termin w ktorym jade raczej nie jest w sezonie ale moze jakos wytrzymam te 3 tygodnie ja dostalem przydzial w okolicy 200-300 miejsca i dostalem go w styczniu na koniec marca wiec jest czas aby sobie wszystko na spokojnie poplanowac.