Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak jakoś mi zeszło Danusiu , ale dobre jedzonko , ostatnio zasmakowałam w "szczawiu", pewnie już mi zęby i uszy zaczęły kiełkować , ale cukier mi się ustatkował
To Ty też się oczyszczasz Powściekało się towarzystwo....tylko diety odchudzające w głowie
Ja już przestałam.....nic mi to nie dawało, rezultatów nie widziałam,to po co się katować
Pokochałam tą moją oponę i już