Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Gosiu No z Tym pakowaniem, to masakra. Pierwszy raz jadę do sanatorium i w ogóle na tak długo z domu wyjeżdżam więc ciągle coś dokładam Dziękuję bardzo i Tobie również wesołych Świąt
Dasz rade star one sportowe,ładny Ciszek na wyjście,buty 3 rodzaje...zabierz sobie z domu jakiś akcent Wielkanocny będzie Tobie miłej w pokoju...Głową do góry...A znajomych znajdziesz w kolejce do lekarza...już wtedy paczka się utworzy...Gosia
Dziękuję za życzenia. .Ja też byłam w sanatorium na święta i bardzo mile je wspominam
Witaj Dusiu miłego pobytu życzę, ja ostatnie święta Bożego Narodzenia spędziłam w sanatorium, też się obawiałam ale wspominam je wspaniale, mnie też Gosia podpowiedziała, aby zabrać coś świątecznego sprawdziło się udanego czasu świątecznego
Dusiu będzie dobrze zanim się obejrzysz będziesz wracała już do domu z bagażem fajnych wspomnień-w zeszłym roku też byłam pełna obaw,teraz jadę w ciemno do zobaczenia jutro