Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór znowu przypadło mi w udziale gasić światło ? Grzecznie sie pytam kto rachunki będzie placil no kto ? Taurona do ruiny doprowadzicie gadułki
W pracy mam teraz urwanie tyłka wiadomo gorąy okres przedświąteczny , ale uwielbiam taki harmider
Od rana mam wiadomości na fb z gratulacjami z okazji zaręczyn syna tylko dlaczego Ja o tym nie wiem i dowiaduję się z fejsa widocznie taka moda nastała...mąz stwierdził że może zapomną poinformować o slubie to jeden wydatek mniej naiwniak mam tylko cicha nadzieję że nie dowiem się z fb że babcia zostanę utlukłam bym dziada jak nic
Spokojnej nocy Dobranoc
Dzień dobry choc wiosna przywitała nas nieciekawie szaro ,buro i ponuro a w gratisie jeszcze deszcz dorzuciła ,więc życze słoneczka i znikam kierunek Zabrze