Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ela mój osobisty narzeczony wylądował na kardiologii bo "przechodził" grypę .....teraz ma lekkie problemy z serduszkiem
Ja mam rozkurczową niewydolność ale to inna para kaloszy Zdrówka życzę
Dziewczyny , serdeczne dzięki .Mam nadzieje że Feli ma rację i puki co tej opcji będę się trzymać bo do świąt nic nie zdziałam.Adelko byłam u kardio. i nic nie stwierdził.12 kwietnia mam echo serca.Zaczeło się w U .Pewnie ciśnienie skoczyło mi z wrażenia na widok
Nie jest tak źle jak myślałam
Robiłam echo serca i Dopplera tętnic szyjnych .... przez dwa lata nic się nie zmieniło czyli
jest dobrze. Leków lekarz mi nie zmienił gdyż dobrze na mnie działają.
Oby tak dalej......no i oczywiście mniej problemów mieć, to podstawa w tej chorobie.
Pozdrawiam