Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No dzisiaj ,to już pomału można zacząć myśleć o świętach ....."ni ma" lekko,czasu coraz mniej
Ale jeszcze troszkę,bez pośpiechu....może po południu zacznę myśleć
Witam Gdułki cztery dni w łóżku spędziłam czas wypełznąć jak mówi Danusia zaczynam myśleć świątecznie dziś spody pod mazurki kajmakowe, diabelnie kaloryczne ale......tradycyjnie muszą być....jutro kajmak, 2 godziny przy kuchni ale opłaca się....są smakowite pozdrawiam z buziolami
Oj jak to dobrze,że u mnie w domu nie ma "plackarzy" ...upiecze się serniczek,no może jeszcze coś....ot tak ,żeby w razie czego było
Ewentualnie po świetach się wyrzuci,bo Danka już nie będzie obżerać się tylko dlatego,że szkoda wyrzucić
U mnie rodzina mięsożerna i na tym się skupiam
Że też ja nie mam tak dobrze jak Gosia ....może na następne święta czas zrobić zmiany
Danusiu, ja też wyjeżdżam na święta.....ale nie wypada tak z pustymi rękoma zajechać tzn. ja tak mam zawsze coś zrobię, zresztą, ja lubię te przygotowania do świąt
U mnie cała rodzina zajeżdża do rodziców, trochę nas będzie i każdy coś dobrego przywiezie zresztą każda rodzina ma inne tradycje a tutaj wymieniamy się informacjami jak u nas jest nie chodzi przecież o licytację kto ma lepiej , ja kocham to co mam