Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
A mnie się marzy pojechać do Nałęczowa , Kazimierza , Sandomierza, Buska te rejony są mi nieznane // Polecam wypoczynek w Lubniewicach lub w Łagowie Lubuskim- przepiękne jeziora i tereny do wypoczynku
Ja marzę o uzdrowisku na Dolnym Śląsku . Byłam już w tych rejonach, ale bardzo chciałabym tam powrócić ...mam cichą nadzieję, że mój szlachetny NFZ wysle mnie tam ... kiedyś
Marylka pisze:A mnie się marzy pojechać do Nałęczowa , Kazimierza , Sandomierza, Buska te rejony są mi nieznane // Polecam wypoczynek w Lubniewicach lub w Łagowie Lubuskim- przepiękne jeziora i tereny do wypoczynku
Marylko, te miejscowości o których marzysz są mi dość dobrze znane , natomiast , te polecane ...zupełnie obce. Może kiedyś skorzystam z podpowiedzi. Dziękuję