Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo dziękuję za tak dokładny opis przejazdu jest mi on znany ,miałam nadzieję, ze może ktoś zna inny sposób a moze ciągle jeszcze licze, że może na bla bla, co do opini to można wejść na Jantar i jest kilka dobrych opini o prewencji w tym sanatorium, a Dziwnówek mając wybór wybrałam pod wpływem pani z Zus i koleżanek, które tam były, jest podobno fajnie nie koniecznie z komercji
Witam bardzo dziękuję za tak szczegółowy opis trasy ,ta ze Szczecina jest mi znana choć nie ukrywam, ze myślałam, ze coś sięznajdzie innego, ciągle liczę na blbbla car. Jeszcze raz dziękuję
Nie ma co się od razu nastawiać, dużo zależy od nas samych, byłam już 4 razy w sanatorium i nigdy nie narzekałam a co do Pań w w obsłudze też słyszałam, ze to najgorszy punkt tego osrodka ale głównie chodzi o administrację
Wiesz liliana normlanie to aż wstyd aby nie można było normalnie komunikacja dojechać w cywilizowanym czasie. Ale u nas ani dróg ani dobrej komunikacji. Tylko jak wakacje. Gdyby nie praca to zawiozłabym Cie do tego Dziwnówka. Pamiętam jak od nas znad morza miałam jechać do sanatorium w Polańczyku - pociagi, busy autobusy - kilka przesiadek i 24 godziny w podróży prawie. Pojechaliśmy autem 900 km.
m do Rzeszowa tam spałam a następnego dnia na Polańczyk , ale to nie 280 km jak do Dziwnówka, ten dojazd to katastrofa mam nadzieję , że wypoczynek wszystko wynagrodzi
lilianna1960 pisze:m do Rzeszowa tam spałam a następnego dnia na Polańczyk , ale to nie 280 km jak do Dziwnówka, ten dojazd to katastrofa mam nadzieję , że wypoczynek wszystko wynagrodzi
na pewno wynagrodzi .... a my do Rzeszowa to juz były dwie przesiadki ... poza sezonem ciężko od nas bezpośrednie połączenia gdzieś dalej.
Liliano , fakt dojazd masz trochę skomplikowany, ale cóż 6 godzin jazdy na polskie warunki to nie tak dużo Mnie także czeka 6-godzinna jazda do Dziwnówka z Poznania ( plusem jest tylko to że bezpośrednio i w nocy -sezonowy od 1 czerwca) Teraz dasz radę a z powrotem będziesz miała propozycję wspólnej podróży, wiem to z doświadczenia . Mam wyjazd na 21 czerwca , otworzyłam temat- myślałam że ktoś się odezwie, ale głucho, więc dałam sobie spokój .Liliano życzę Tobie pięknej pogody ,wspaniałego wypoczynku i oczywiście skutecznych zabiegów. Marylka