Co do Beskidu, to jadąc tam miałem byłem trochę przerażony po przeczytaniu komentarzy, jednak nie jest aż tak strasznie, ośrodek jak każdy inny. Faktycznie jest spore podejście, które szczególnie w okresie zimowym jest utrudnieniem, dlatego wybierający się tam, powinni mieć to na uwadze.
KRYNICA-ZDRÓJ CLIR BESKID
-
forumowicz
Re: KRYNICA-ZDRÓJ CLIR BESKID
fiolet nie bardzo rozumiem Twoje wzburzenie, zwyczajnie ktoś wyraził swoja opinię na temat usytuowania ośrodka beskid. Przecież nikt Ci nie zabrania jeździć do sanatorium, ale z racji swojego stanu zdrowia powinnaś wybierać ośrodki które spełniają Twoje wymogi, a do selekcji mogą posłużyć właśnie opinie 
Co do Beskidu, to jadąc tam miałem byłem trochę przerażony po przeczytaniu komentarzy, jednak nie jest aż tak strasznie, ośrodek jak każdy inny. Faktycznie jest spore podejście, które szczególnie w okresie zimowym jest utrudnieniem, dlatego wybierający się tam, powinni mieć to na uwadze.
-
forumowicz
Re: KRYNICA-ZDRÓJ CLIR BESKID
p.s. przy zakwaterowaniu proście o pokój z brodzikiem pod prysznicem, w przeciwnym razie woda będzie w całej łazience