Rymanów Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2011 16:23

Rymanów Zdrój

Post autor: anussska7 »

Witam! W dniu 14.07 wyjeżdżam do uzdrowiska w Rymanowie Zdrój ul. Parkowa. Jeśli ktoś tam był proszę o opinię. Może ktoś wyjeżdża w tym samym terminie to również proszę o informację. Z góry dziękuję :)
Stas
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 06:06

Re: Rymanów Zdrój

Post autor: Stas »

Witaj anusska,,,jedziesz do sanatorium ESKULAP,,,znam to sanatorium,,typowo kardiologiczne,,cisza spokój,,miła atmosfera,,jedzonko dobre,,zabiegi solidnie wykonywane,,do zielonego domku na tance w miare blisko,,,,ja tez jade do Rymanowa Zdroju ,,ale 16 sierpniawiec sie miniemy,,ja smigam do Zimowitu,,,,bez obaw ,,dasz rade,,grunt to dobre towarzystwo,,wtedy szybciej sie wraca do zdrowia,,pozdrawiam ,zycze miłego pobytu
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj!!!Staś..dziekuje bardzo za informacje miałam wiele obaw bo ogólnie opinie sa nieciekawe .Twoja opinia mnie uspokoiła mój turnus trwa do 4.08 .Również życze Ci miłego pobytu w Rymanowie i wiele wrażeń
Stas
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 06:06

Post autor: Stas »

anusska,,,szkoda ze razem nie jedziemy,,zawsze było by razniej ,,jak sie kogos wczesniej zna
,,,,daj mi znac jak wrócisz jak było ,,mój numer gg 33959960,,oki
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj!!! napewno napisze...pozdrawiam
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz

Hmmm...naprawde nikt nie jedzie w tym terminie do Romanowa? :cry:
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Post autor: amoress17 »

nikt tam nie jedzie ,i nikt z tamtad nie wraca,,,he, dziwna sprawa ,,bo to trójkat bermudzki,,
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj!!!amoress aż tak zle to chyba niejest za tydzień juz sie dowiem ... :D
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Post autor: amoress17 »

anusska ,,spoko bez obaw ,,jest tam znosnie jak chcesz zaraz wstawie filmik jak było 2 lata temu,,chcesz zobaczyc?
anussska7
Kuracjusz
Kuracjusz

Byłabym bardzo wdzięczna...poprosze o filmik choc myśle ze jak bedzie fajne towarzystwo to da wytrzymac pozdrawiam
ODPOWIEDZ