Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aniag osobiście byłam na dworcu autobusowym i tam pani w informacji poinformowała mnie ,że w okresie letnim od 1 czerwca co roku kursuje autobus na trasie łódź - Poznań -Dziwnówek . W 2011 r byłam w Kołobrzegu, była piękna pogoda, to nawet około 17 maszerowaliśmy na plażę ,żeby utrwalić opaleniznę. Pozdrawiam serdecznie
wiec superrrr nam sie szykuje a jeszcze z tego co sie dowiedzialam od tej kolezanki osobiscie jak tam jest to juz Ci zazdroszcze ze Twoj termin zbliza sie wielkimi krokami ,czekam az utrzesz mo drozki ,ktorymoi bede i ja podazac pisz wszystko i to co dobre i to co zle
Hejka miłośniczki Dziwnówka.Zacznę od tego że jadę w maju.Dzisiaj wstąpiłam w progi ZUS, gdzie zostałam przyjęta bez problemu przez dyrekcję.Przedstawiłam dokumencik uprawniający do zmiany terminu(Dzięki Sztani) i bez problemu zmieniono mi termin.Dziwnówek -pazdziernik 2016r., lub Osieczek termin do wyboru.Dygnęłam nóżką i podziękowałam grzecznie .Stwierdziłam , że zostanę przy tym co mam.Następnie udałam się na dworzec w celu zakupienia biletów i powiem że poszło gładko na PKP.Łódz-Szczecin w opcji wcześniej -taniej ok. 45 zł.Schody się zaczeły gdy udałam się w kierunku dworca PKS.Opryskliwe babsko nie bardzo kumało o co mi chodzi , mimo że mówiłam w jezyku ojczystym a nawet młody człowiek stojący za moimi plecami próbował to przetłumaczyć na jakiś urzędowy język.Po ok. 40 minutach podeszła inna matrona i stanowczo stwierdziła że mi nie sprzeda biletów na PKS relacji Kamień Pomorski -Dziwnówek, jeżeli chcę do niego się (Cytuję) dostać w Szczecinie.Może sprzedać mi jedynie bilet na PKS z Łodzi ale takiego kursu nie ma Więc zrezygnowałam na chwilę obecną z zakupu PKP i muszę sprawdzić czy mogę kupić bilet PKS na e-podróżnik.Jadę dzień wcześniej a to akurat jest 3 maj wiec busy z Szczecina do Dziwnówka nie kursują.Nie mam zamiaru zakończyć podróży w Szczecinie.
Witajcie dziewczyny wróciłam do świata żywych i kumatych ( praca w nocy to nieporozumienie ) Nie długo weekend majowy //bardzo się cieszę na te kilka dni wolnych. aniag my jeszcze trochę poczekamy do naszego wyjazdu ale Ela to już tuż tuż a biletu jeszcze nie ma. Kochane idę na zakupy , trochę kasy wydać.. Do usłyszenia pa do wieczora.
Elu ciesze sie ze jednak jedziesz w maju ,kochana dasz rade ze wszystki m,tylko prosze Cie odzywaj sie do nas.Marylko czy ta kasa to przeznaczona na sanatoryjne potrzeby