wyjazd 3-06-2013 szpital sanatoryjny wojskowy w Lądku Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: wyjazd 3-06-2013 szpital sanatoryjny wojskowy w Lądku Zd

Post autor: margot »

Słyszałam kiedyś , że po Ciechocinku wygląda się promiennie ;)
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

"Coś"w tym Lądku jest, że odmładza i nadaje "promienności". Byłam tam dwukrotnie i wróciłam jak nowo narodzona.Żaden inny kurort tak nie odmładza... :). Może te wody, może ten klimat... :D ?
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Może i ja kiedyś wyjadę do Lądka Zdroju. Tak bardzo chciałabym odmłodnieć :)
Tela
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 14:34
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Tela »

Witam,
dziekuję Wam za poztywne wypowiedzi. Totalna cisza w temacie wprowadziła mnie początkowo w konsternację..
To jest mój pierwszy wyjazd, wiec kompletnie nie wiem, czego mogłabym się spodziewać.

Krysiu, czytałam wpisy, pozdrawiam cieplutko!
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Dla mnie trzy tygodnie to troszkę za długo, a już o wyjeździe na 28 dni to nawet myśleć nie chcę. Mam nadzieję, że na tyle mnie nie wyślą. Pierwszy tydzień zlatuje szybciuteńko. W drugim jest zazwyczaj nieźle, bo zabiegi stają się rutyną i zazwyczaj jest już ktoś z kim lubimy rozmawiać, spędzać wolny czas niekoniecznie na tańcach. Trzeci tydzień to przygotowanie do rozstania a więc i troszkę smutku chociaż na myśl o bliskich robi się ciepło i przyjemnie i chce się wracać do domku. Bynajmniej ja tak miałam gdy wyjechałam po raz pierwszy 3 lata temu :)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam -Ladek jest przeuroczy bylam 4 razy w sanatorium nie liczac prywatnych wyjazdow wekendowych mimo ze mam ponad 400 km . polecam mnostwo miejsc do spacerow i tanca
Tela
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2013 14:34
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Tela »

Również obawiam się trzech tygodni poza kieratem, który tu na miejscu wciąż napędzam...
Zastanawia mnie, skąd bierze się kluczowa rola tańca podczas pobytu w sanatorium, wątek potancówek wciąz się przebija na pierwszy plan. Czyżby tam karnawał trwał na okrągło??

Smutno mi, że w dalszym ciągu nie odezwał się nikt, kto jedzie do Lądka w maju.
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2013 19:44

Post autor: piojar »

droga Rachel zgadzam sie z Toba w pelni sanatorium to wpelni komfort psychiczny jak i fizyczny a szczegolnie w Ladku sa tam naprawde super warunki zabiegowe komfort i wygoda ,milo i sympatycznie jest ok. w pelni popieram ta teze. Ludzie drodzy wypoczywajcie Piotrek.
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2013 19:44

Post autor: piojar »

droga Telo watek tancow w miejscowosciach sanatoryjnych nigdy sie nie skonczy bo tam tak naprawde jak Napisalas karnawal nigdy sie nie konczy zabawa caly czas trwa i na parkiecie a w Ladku jest gdzie sie pobawic -wytanczyc tak i poza parkietem najwazniejsze spotkac fajnych ludzi a to jest gwarantowane niejako z urzedu ze tak powiem bo wszyscy Kuraciusze to jedna rodzina kazdy, kazdego zrozumie bo jakby nie patrzec wszyscy jestesmy chorzy i sobie pomagamy to jest magia sanatorium i to naprawde dziala pozdrawiam Piotrek.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Potwierdzam ,,,Lądek jest super co jakis czas go odwiedzam ,,,,także prywatnie ,,,jak sie uda będę tam w weekend majowy :)
ODPOWIEDZ