Sanatorium z ZUS
Re: Sanatorium z ZUS
Witam serdecznie. Takie stwierdzenie nie znaczy że nie powinno skorzystać się z przysługującego sanatorium. Każdy powinien w jakimś stopniu korzystać z takich możliwości. pozdrawiameluunia pisze:Mnie powiedział że mój kręgosłup i ruchomość stawow odpowiednia do wiekuzapytałam go o ból jaki jest w moim wieku nie umiał mi odpowiedzieć ..podarł papiery i wysłał na rehabilitację ..
-
forumowicz
Co zrobił?eluunia pisze: ..podarł papiery...
Jakie papiery podarł? Coś, co należało do ciebie podarł? To do sądu z nim!
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Nie zostawiłabym tego tak...jakie papiery,dokumenty zniszczył?eluunia pisze:Mnie powiedział że mój kręgosłup i ruchomość stawow odpowiednia do wiekuzapytałam go o ból jaki jest w moim wieku nie umiał mi odpowiedzieć ..podarł papiery i wysłał na rehabilitację ..
-
forumowicz
Orzecznicy ZUS są beznadziejni.eluunia pisze:Powiem Wam tyle Zus zaczyna uważać że rehabilitacja nic nie dajeMnie też chcieli spławić
![]()
Jednak trzeba się zgodzić z tym, że w wielu przypadkach rehabilitacja rzeczywiście nic nie daje. Takie są realia.
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Ale w wielu przypadkach,pewnie w większości przypadków - dajeTeodor pisze:Orzecznicy ZUS są beznadziejni.eluunia pisze:Powiem Wam tyle Zus zaczyna uważać że rehabilitacja nic nie dajeMnie też chcieli spławić
![]()
Jednak trzeba się zgodzić z tym, że w wielu przypadkach rehabilitacja rzeczywiście nic nie daje. Takie są realia.
A lekarze zasadniczo wiedzą lepiej
-
fiolet
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 21:23
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
No ja się właśnie tak zastanawiam gdzie są modelatorzy tego forum ?sztani pisze:i dale nie wiemy gdzie Eluunia jedzie .odpuszczam
zgaduj zgadula a Ją to bawi
Czy to jest wątek "na każdy temat - zgaduj, zgadula" ?
Aby odszukać jakąś ważną informację, trzeba się "przebić" przez wiele stron pierdół - "proszę napisz gdzie jedziesz", "jakie papiery podarł" itp...
Czy piszą tu dzieci, nastolatkowie ? Czy ludzie dorośli ?
Jeżeli nie chce czegoś napisać to nie zaczynam tematu - nie zaśmiecam wątku !!! Litości !!!
Chcę pogadać o przysłowiowej "d..ie Marynie" idę na "Na każdy temat" czy na czat i to o odpowiednim temacie.