Sanatorium z ZUS
Re: Sanatorium z ZUS
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Jeśli jednak trzymamy kciuki za kogoś ,aby mu się powiodło na komisji w ZUS i są pózniej zapytania o miejsce...to godzi się odpowiedziećkruszynka pisze:Przepraszam zapytam nieśmiało![]()
gdzie jest powiedziane ,że forumowicze mają natychmiast powiadamiać gdzie jadą do sanatorium
![]()
A może to osobista sprawa i postępują jak chcą no nie?![]()
![]()
Wszyscy chcieliby zaraz wszystko wiedzieć o rany![]()
![]()
I to nie jest ciekawość tylko dokończenie tematu
Chyba, że ta osoba jest jakiś czas nieobecna to zrozumiałe, że teraz nie odpisze
Pozdrawiam
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Owszem jest mozliwość ale najlepiej będzie jak się udasz do oddziału ZUS,porozmawiasz z Panią,która przydziela lub jest podpisana na Twoim skierowaniu i poprosisz o zmianę terminu skierowania odpowiednio mądrze motywując swoją prosbęgrzegorzgg67 pisze:Jeszcze jedno pytanie: czy jest możliwość przesunięcia pobytu o jeden turnus dalej.Sam prosiłem, ale jak to w ZUS trzeba szybko wybierać.Teraz ze względu na pracę/którą szanuję/ lepszy byłby póżniejszy termin.Do wyjazdu prawie cztery miesiące pozostało.Bardzo dziękuję, pozdrawiam.
- lenasto
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2016 20:01
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Betina71
- Super Kuracjusz

Jesteśmy w temacie ZUS a Ty piszesz o przesunięciu terminu w NFZ. Jest dobrze czy dział pomyliłas?lenasto pisze:Mnie się w zeszłym roku udało przysunąć bez problemu o jeden turnus , ale poszłam osobiscie do NFZ
- Betina71
- Super Kuracjusz

Rehabilitanci,wykładowcy,basen podpisywali a ja także musiałam podpisać i potwierdzić obecność każdego dniastokrotka pisze:Ja nie musiałam żadnej listy podpisywać.To rehabilitanci podpisywali że "zaliczyłam" zabieg ew. pogadankę.
Pierwszy raz słyszę o podpisywaniu listy obecności.
Być może tak jest skoro piszecie że podpisywaliście.
Ja byłam w Orliku i Równicy w Ustroniu i było bez podpisów.