Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Takie pytanie po weryfikacji z zasady są poddane 2-3 typowanie uzdrowiskowa. Czy wezmą pod uwagę pisemną prośbę z konktetnym uzdrowiskiem. Macie takie pozytywne w tym temacie doświadczenia ?
Atina pisze:Takie pytanie po weryfikacji z zasady są poddane 2-3 typowanie uzdrowiskowa. Czy wezmą pod uwagę pisemną prośbę z konktetnym uzdrowiskiem. Macie takie pozytywne w tym temacie doświadczenia ?
Ja nie mam żadnych doświadczeń w temacie próśb do NFZ .Nawet nie miałam żadnych sugerowanych miejscowości na odesłanym do weryfikacji skierowaniu , ale ...na mój profil leczenia pewnie znów ... Krynica Zdrój będzie , więc nic Ci Atinko niestety nie podpowiem Pozdrawiam
Atinko też nie mam doświadczeń raz tylko, pisałam prośbę o przesunięcie terminu leczenie szpitalne .
Prosbę zalatwili pozytymne , dokumentacja więc łaski nie zrobili pozdrawiam
Wiesiu wygonili na weryfikacje , będzie wczesny przydział pozdrawam
grazynamackowiak pisze:Atinko też nie mam doświadczeń raz tylko, pisałam prośbę o przesunięcie terminu leczenie szpitalne .
Prosbę zalatwili pozytymne , dokumentacja więc łaski nie zrobili pozdrawiam
Wiesiu wygonili na weryfikacje , będzie wczesny przydział pozdrawam
Miałaś szczęście, że uwzględnili Twoją prośbę i przesunęli termin. Ja miałam podobną sytuację ale niestety nie uwzględnili mojej prośby . Bardzo zależało mi na wyjeździe, bo miałam przydzieloną rehabilitację ale ze względów rodzinnych termin mi nie pasował. No i musiałam zrezygnować