Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ghjkl pisze:Betina zapewne masz racje oczywiscie jezeli mowimy o tym samym parkingu bo na tym parkingu o ktorym wsponialem nie ma miejsc vipowskich chyba ze jestem nie doinformowany.Wiem w kazdym badzrazie ze na parkingu o ktorym wspomnialem parkuje ciuchcia elektryczna ktora wozi turystow po Polanicy.Mysle ze ten elemet rozpoznawczy powie ci o ktory parking chodzi.Pozdrawiam
Właśnie o parkingu z lokomotywą mówię ha ha i taka cena za turnus 24 dnibyła bo koleżanka tam autko trzymała będąc w WP.
Pozdrawiam.
Betina jezeli tak twierdzisz to pewnie tak jest ja bede tam 10 maja itez bede tam parkowal zaplace wiec bede doinformowany tylko ze jak zwykle jade na 21 dni a z tego co pisalas twoja kolezanka byla 24 dni to jest pewna roznica.
ghjkl pisze:Betina jezeli tak twierdzisz to pewnie tak jest ja bede tam 10 maja itez bede tam parkowal zaplace wiec bede doinformowany tylko ze jak zwykle jade na 21 dni a z tego co pisalas twoja kolezanka byla 24 dni to jest pewna roznica.
Za 21 dni zapłacisz 147 zł. Pozdrawiam i zazdroszczę WP
Gościu,jeżeli jedziesz z ZUS-u to będziesz mieszkał w innym budynku.Jest to boczne skrzydło bodajże dwupiętrowe połączone z głównym budynkiem.Tam jest właśnie boczne wejście do całego obiektu..Pokoje dość przyzwoite i wszystkie o jednym standardzie.