Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
barbara-g1 pisze:Wiecie co? , a ja tak sobie myślę , że mam duży niedosyt tego spotkania. Przecież ja nie miałam czasu na porozmawianie , wszystko tak szybko się działo....
Tak szybko , to nie bardzo mogę , ale mam świadomość , że z niektórymi poza uśmiechem , uściskaniem i grzecznościami nie miałam okazji i czasu na porozmawianie , teraz przetacza się wszystko w mojej blond główce