Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja byłem w Osieczku 2 lata temu a teraz wyjeżdżam drugi raz w to samo miejsce na turnus 10 maj 2016 jest całkiem nieżle. Ja wyjżdżam z Tomaszowa Mazowieckiego
Byłam jesienią 2017 roku. I przeżyłam dzięki świetnej ekipie. Powiem krótko nigdy więcej osieczka
Mam porównanie, w ciagu 2 lat 6 turnusów w sanatorium. Rehabilitacja nie powala.
4 turnusy z zusu, 2 z NFZ. Sama do tej pory nie wiem, jak mi się udało. Pisałam wnioski i zawsze decyzję były na tak. Cóż jestem młodą osoba po udarze mózgu, a po tym schorzeniu tylko rehabilitacja jest lekarstwem. W tym roku zrobiłam przerwę od sanatoriow. Może w styczniu złożę wniosek w zusie.