Sanatorium z ZUS
Re: Sanatorium z ZUS
Już pisałem .odczekaj miesiąc i składaj ponownie . Do skutku.sztani pisze:Witam. Przyznam się szczerze że tym orzeczeniem moim z komisji trochę się podłamałem. Ale będę w dalszym ciągu składał wniosek do ZUS-u, myślę że trafie na życzliwą komisję. pozdrawiam![]()
Witam. Tak też uczynię. pozdrawiam
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Witam. Tak też uczynię. pozdrawiamjohny60 pisze:Już pisałem .odczekaj miesiąc i składaj ponownie . Do skutku.sztani pisze:Witam. Przyznam się szczerze że tym orzeczeniem moim z komisji trochę się podłamałem. Ale będę w dalszym ciągu składał wniosek do ZUS-u, myślę że trafie na życzliwą komisję. pozdrawiam![]()
Witam,
Też bym tak zrobił nie można się poddawać ile razy się upadnie trzeba się podnieść
-
forumowicz
Niemniej życzę dobrych wyjazdów i do spotkania na trasie może gdzieś:kwiat:
-
forumowicz
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Dzień dobry. ZUS niestety ma ustalone pakiety zabiegów na każde schorzenie i kuracjusz nie ma na nie wpływu. Możesz jednak zasugerować coś lekarzowi prowadzącemu co Ci pomagało jak korzystałaś z zabiegów NFZ-u. Może okaże się,że właśnie takie same będą w ofercie ZUS i o nic nie będziesz się musiała prosić. Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnej kuracji,rehabilitacji.Marylka pisze:Dzień dobry, niebawem wyjeżdżam do sanatorium z ZUS-u i chciałabym wiedzieć czy mam jakiś wpływ na zalecone przez lekarza zabiegiczy można zasugerować jakie zabiegi są pomocne w moim schorzeniu
Wcześniej będąc z NFZ wspólnie z lekarzem dobieraliśmy zabiegi...Pozdrawiam
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Gdzie i kiedy wyjeżdżasz z ZUS ?Marylka pisze:Dzień dobry, niebawem wyjeżdżam do sanatorium z ZUS-u i chciałabym wiedzieć czy mam jakiś wpływ na zalecone przez lekarza zabiegiczy można zasugerować jakie zabiegi są pomocne w moim schorzeniu
Wcześniej będąc z NFZ wspólnie z lekarzem dobieraliśmy zabiegi...Pozdrawiam
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
- Fionka
- Przyjaciel forum