weryfikacja

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: weryfikacja

Post autor: bonia50+ »

witam :)
Ewa11 Ja oczekiwałam na weryfikację 20 miesięcy :shock: a na powrót do przeglądarki trzy tygodnie.
Liczyłam na czerwiec, ale niestety jeszcze trochę poczekam ;) zaczynam tydzień z numerkiem 8500
Pozdrawiam oczekujących :kwiat:
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - jesli ktos chce 2-3 propozycje to tylko dzwonic po zwroty innej opcji z tego co wiem nie ma w trybie normalnym nie ma propozycji sa konkrety z jedna miejscowoscia - pozdrawiam
Gabart
Na forum od: 09 kwie 2016 16:09
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Gabart »

mercedes, dzięki za info - na pewno przyjdzie taki czas, że taką wiedzę wykorzystam :)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

U mnie weryfikacja była po 20 miesiącach, niedawni wróciłam do listy z nr 9300 myślę że przydział będzie ok. sierpnia września.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Mija miesiąc jak ukazała sie informacja,że skierowanie zwrocono celem weryfikacji....
W dalszym ciągu ta informacja w przegladarce.Ostatnio trwało to 3 tygodnie teraz się wydłuża,oby czas oczekiwania sie nie wydłuzył :roll:
Chciałabym skorzystać ze zwrotów,ale muszę powrócić do przeglądarki.Czekam cierpliwie. :)
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Alicja1691 »

wieslawa kowalska633 pisze:Mija miesiąc jak ukazała sie informacja,że skierowanie zwrocono celem weryfikacji....
W dalszym ciągu ta informacja w przegladarce.Ostatnio trwało to 3 tygodnie teraz się wydłuża,oby czas oczekiwania sie nie wydłuzył :roll:
Chciałabym skorzystać ze zwrotów,ale muszę powrócić do przeglądarki.Czekam cierpliwie. :)
Wiesiu dzwoniłaś do NFZ , czy dotarło do nich ? Bo może nie daj Boże poczta zgubiła .
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Czekałam na powrót na listę ok. 1,5 miesiąca co nie wpływa na bieg kolejki (ubyło mi 8000 numerów z 18 000 na 10 000) wpływa jednak na to że nie można w tym czasie skorzystać ze zwrotów. A tak w ogóle to miałam dostać przydział czerwiec/lipiec a dzisiaj dowiedziałam się ze sierpień/wrzesień chyba że góry to może trochę wcześniej. Im cieplej to kolejka zwalnia by przed latem pawie stać w miejscu a potem w szalonym tempie nadrabiać z przydziałami w listopadzie-marcu. Niestety.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alu,żeby sie dodzwonic trzeba anielskiej cierpliwosci,próbuję.Pocieszam się bo koeżanka też po weryfikacji i też tak długo czeka.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alu nie zaginęło,dodzwoniłam się,czeka na sprawdzenie przez lekarza i wróci do przegladarki.Aż mi ulżyło. :)
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Alicja1691 »

Wiesiu, to już połowa sukcesu . Jak pojawi. Ci znów numerek , to może będziesz już blisko przydziału i będzie podwójna radość :!: :kwiat:
ODPOWIEDZ