Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam
Ewa11 Ja oczekiwałam na weryfikację 20 miesięcy a na powrót do przeglądarki trzy tygodnie.
Liczyłam na czerwiec, ale niestety jeszcze trochę poczekam zaczynam tydzień z numerkiem 8500
Pozdrawiam oczekujących
witam - jesli ktos chce 2-3 propozycje to tylko dzwonic po zwroty innej opcji z tego co wiem nie ma w trybie normalnym nie ma propozycji sa konkrety z jedna miejscowoscia - pozdrawiam
Mija miesiąc jak ukazała sie informacja,że skierowanie zwrocono celem weryfikacji....
W dalszym ciągu ta informacja w przegladarce.Ostatnio trwało to 3 tygodnie teraz się wydłuża,oby czas oczekiwania sie nie wydłuzył
Chciałabym skorzystać ze zwrotów,ale muszę powrócić do przeglądarki.Czekam cierpliwie.
wieslawa kowalska633 pisze:Mija miesiąc jak ukazała sie informacja,że skierowanie zwrocono celem weryfikacji....
W dalszym ciągu ta informacja w przegladarce.Ostatnio trwało to 3 tygodnie teraz się wydłuża,oby czas oczekiwania sie nie wydłuzył
Chciałabym skorzystać ze zwrotów,ale muszę powrócić do przeglądarki.Czekam cierpliwie.
Wiesiu dzwoniłaś do NFZ , czy dotarło do nich ? Bo może nie daj Boże poczta zgubiła .
Czekałam na powrót na listę ok. 1,5 miesiąca co nie wpływa na bieg kolejki (ubyło mi 8000 numerów z 18 000 na 10 000) wpływa jednak na to że nie można w tym czasie skorzystać ze zwrotów. A tak w ogóle to miałam dostać przydział czerwiec/lipiec a dzisiaj dowiedziałam się ze sierpień/wrzesień chyba że góry to może trochę wcześniej. Im cieplej to kolejka zwalnia by przed latem pawie stać w miejscu a potem w szalonym tempie nadrabiać z przydziałami w listopadzie-marcu. Niestety.