Sanatorium z ZUS
-
forumowicz
Re: Sanatorium z ZUS
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
-
nowy74
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 1
Nie wiem czy w dobrym miejscu jestem z tym pytaniem
Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny?
Bo jeśli tak, to i ja bym miał już spory, a za jakiś czas się jeszcze zwiększy, bo znowu jade
No a do sanatorium z zus-u tez się wybieram
Pozdrawiam
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Powiedz jakie znaczenie ma ta cyferka pod awatarem? Moim zdaniem żadne.nowy74 pisze:(...) Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny?(...)
Ważniejsze jest to, co "wnosi" się swoją osobą na to Forum, a nie jakieś cyferki.
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Nie żebym się czepiał ale nowy 74 zadał pytanie o staż sanatoryjny bo ma wpisany 1 i chce zsumować turnusy rehabilitacyjne co ja bym uczynił bo przeglądający forum po tej cyferce będą widzieli, że jego podpowiedzi podparte są osobistym doświadczeniem zdobytym na wyjazdach a ilość postów niekoniecznie może być miarodajnym miernikiem wartości forumowicza. Nie atakujmy się, nie tutaj.Moja odpowiedź to nic osobistego.Dziadek Zbyszek pisze:Powiedz jakie znaczenie ma ta cyferka pod awatarem? Moim zdaniem żadne.nowy74 pisze:(...) Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny?(...)
Ważniejsze jest to, co "wnosi" się swoją osobą na to Forum, a nie jakieś cyferki.