Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: forumowicz »

Elu to już ogromny sukces i jaki środek transportu wybrałaś? Ile ty tych kreacji przygotowałaś :lol: :lol: :lol: że aż kurier pomaga.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

Marylko oczywiscie ze pomoc kuriera w naszym wypadku jest potrzebna prawda Elu ,przeciez lepiej podrozowac bez takiego balastu :lol: :lol: :lol: Marylko pomysl o tym ,ja tez bede wyylala swoja walizeczke :D
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wszystkie trzy jedziemy do Dziwnowka szkoda ze inny termin ,ale ja juz w lipcu przez Marylke i Ele bede miala niezle przetarte szlaki i bede madra ze ho ho :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Rzeczywiście jakby nas było więcej to jakieś spotkanie integracyjne można było by zorganizować ;) Moja walizeczka pojedzie ze mną, nie będzie taka obszerna, na wyjeździe preferuję ubiór sportowy, jeśli jednak będzie okazja wyjścia na kolację lub zabawę to jak każda kobieta kombinuję z dodatkami :lol: :lol: z jednej kreacji zrobisz trzy... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D i slusznie slusznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Qurde ale ja zakręcona jestem .Waliza jedzie 30 kwietnia a ja 3 maja.Szkoda że nie w czerwcu.Od 10 lat zawsze urodziny świętowałam na plaży a teraz kicha.Jadę do Szczecina a potem Benko busem do Dziwnówka .Jeżeli pociąg przyjedzie o czasie to czekam na bus 28 minut i ok. 14 jestem w Jantarze.walizę wysyłam bo nie będę targała bagażu jak mam 2 środki transportu.Ciuchów to zabieram mało tak jak Marylka bo jak się przytrafią balety to tu zarzucę apaszeczkę tam paseczek , na łapki jakieś kajdanki.Tylko te wszystkie przydasie to ciężkie i sporo miejsca zajmują , nie wspominając o butach, jakiejś ciepłej szacie i majtach na wacie :lol:
forumowicz

Eluś to fakt jakieś barchaniki na pogodę sztormową koniecznie weź ,ale też nie zapomnij eleganckiej koronkowej bielizny do małej czarnej :lol: :lol: , a tak poważnie ja mam fizia na punkcie butów :( i nigdy nie wiem jakie buty założyć do wybranej kiecki :( .Ps. muszę kończyć bo zaraz siostrzyczka przyjdzie i mi skasuję lapka. papa :kwiat: :kwiat:
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: nowy74 »

Witam :kwiat: ;)
Nie wiem czy w dobrym miejscu jestem z tym pytaniem :oops:
Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny? :?
Bo jeśli tak, to i ja bym miał już spory, a za jakiś czas się jeszcze zwiększy, bo znowu jade :)
No a do sanatorium z zus-u tez się wybieram ;)
Pozdrawiam :kwiat: 8-)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

nowy74 pisze:(...) Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny?(...)
Powiedz jakie znaczenie ma ta cyferka pod awatarem? Moim zdaniem żadne.
Ważniejsze jest to, co "wnosi" się swoją osobą na to Forum, a nie jakieś cyferki.
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Dziadek Zbyszek pisze:
nowy74 pisze:(...) Chodzi mi o to, czy Wy do stażu sanatoryjnego doliczacie też turnus rehabilitacyjny?(...)
Powiedz jakie znaczenie ma ta cyferka pod awatarem? Moim zdaniem żadne.
Ważniejsze jest to, co "wnosi" się swoją osobą na to Forum, a nie jakieś cyferki.
Nie żebym się czepiał ale nowy 74 zadał pytanie o staż sanatoryjny bo ma wpisany 1 i chce zsumować turnusy rehabilitacyjne co ja bym uczynił bo przeglądający forum po tej cyferce będą widzieli, że jego podpowiedzi podparte są osobistym doświadczeniem zdobytym na wyjazdach a ilość postów niekoniecznie może być miarodajnym miernikiem wartości forumowicza. Nie atakujmy się, nie tutaj.Moja odpowiedź to nic osobistego.
ODPOWIEDZ