WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: Hana51 »

ibizka wielkopolska pisze:Hana 51 bądz ze mną w kontakcie. Moja koleżanka z mężem ma dostać latem i wielki znak zapytania czy będzie mogła pojechać.
Wielkie dzięki ibizka. Masz wiadomość na p.w.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Selene pisze:
bea8 pisze:Witam, czy ktoś z naszego nfz otrzymal ostatnio przydział i po jakim czasie oczekiwania i z jakim numerem....pozdrawiam wszystkich oczekujacych
Witaj bea8 :kwiat:

Sądzę, że ja lada dzień powinnam dostać przydział. Na dziś mam nr 202 :lol: Prognozowany przydział był na maj ale sądzę, że będzie to czerwiec.
Wniosek złożony w NFZ 06-11-2014r.,- ortopedia ze schorzeniem współistniejącym kardiologia. :(
Selene już pojechałaś [*] :cry: :cry: :cry: życie jest tak kruche :cry: :cry: :cry:
Magdalenka1985
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2016 12:25

Post autor: Magdalenka1985 »

witajcie, Napisałam dziś wiadomość z zapytaniem i nie wiem co się się nią stało :-) Powtarzam więc pytanie:-) Ile wcześniej zostaliście powiadomieni o terminie i miejscu pobytu. przed wyjazdem chciałabym aby w pracy było wszystko ułożone, odpowiednio grafiki ustawione etc. z góry dziękuję za odpowiedź
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

Magdalenka1985, ja otrzymałam inf. z NFZ na 2 miesiące przed wyjazdem. Miałam więc czas aby nadrobić zaległości w pracy i w domu ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Magdalenko :kwiat: u nas to różnie bywa...ja zawsze dostałam skierowanie z 2 do 3 miesięcznym wyprzedzeniem...tak było w moim przypadku...
Jeśli byś planowała zwroty...to musisz sie liczyć że wyjazd jest w ciągu tygodnia...średni czas oczekiwania w Naszym NFZ Wielkopolska to 18 do 19 miesięcy...pozdrawiam Gosia
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: xzibi »

Magdalenka1985 pisze:witajcie, Napisałam dziś wiadomość z zapytaniem i nie wiem co się się nią stało :-) Powtarzam więc pytanie:-) Ile wcześniej zostaliście powiadomieni o terminie i miejscu pobytu. przed wyjazdem chciałabym aby w pracy było wszystko ułożone, odpowiednio grafiki ustawione etc. z góry dziękuję za odpowiedź
Nie ma reguły, mogą Ci np. wlepić coś ze zwrotów i masz raptem 2 tygodnie.
Magdalenka1985
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2016 12:25

Post autor: Magdalenka1985 »

dziękuję za szybkie odpowiedzi. ja jestem troszkę w innej sytuacji bo wyjeżdżać będę na 28 dni do szpitala uzdrowiskowego(choruje na RZS). w gruncie rzeczy mie muszę się przejmować bo jadę na zwolnienie lekarskie ale jednak chciałabym żeby w pracy wszystko ułożyło się tak aby koleżanki odczuly jak najmniej moja nieobecność i żeby odpowiednio grafiki były wcześniej ułożone.
i jeszcze jedno pytanko-jest szansa na to ze dostanę turnus nad morzem (bylam wczesniej w ciechocinku i cieplicach zdroku), lekarz zaznaczył mi nadmorskie a ja dodatkowo wysłałam pismo z prosba Kolobrzeg:-)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Może lekarz zaznaczyć że klimat nadmorski...ale NFZ i tak rządzi się swoimi prawami...życzę powodzenia :kwiat:
Awatar użytkownika
tanganika
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2013 10:48
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 8

dla Selene

Post autor: tanganika »

Jutro ostatnie pożegnanie SELENE. Może uczcimy ten moment powstrzymując się od pisania postów na forum NS w godz. od 10 do 12 ? Myślę, że poświęcenie to nie będzie zbyt bolesne, zważywszy że SELENE była przez Was bardzo lubiana.... Pozdrawiam Tanganika
Awatar użytkownika
juurr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2016 11:36
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: juurr »

witam
dziś już w 32 wagonie , za oknem wiosna a w sercu maj , pozdrawiam współpasażerów szalonego pociągu :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ