Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak znam życie pewnie by tak było ale rękę na pulsie trzyma moja córcia.Zamówi zapłaci, wydrukuje, przywiezie, powywala z walizy zbędne łachy .Tylko mnie nie wyśle kurierem ...a szkoda.
Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUS-u i ... zastanawiam się czego dotyczy...? Czy w sprawie złożonego wniosku o rehabilitację w ramach prewencji rentowej, czy będzie to kontrola zwolnienia lekarskiego, na którym to aktualnie przebywam po operacji. Może ktoś wie i podpowie czym takie wezwania się różnią
jeżeli zwolnienia to poniżej napisane jest ,że dotyczy kontroli i podany jest numer druku ( dawnego L- 4 )na którym wystawiono zwolnienie .
jeśli jednak komisji o przyznanie turnusu w ramach prewencji takiej adnotacji nie ma. musisz wiedzieć kiedy składałaś wniosek bo oczekiwanie i wezwanie na komisję trwa różnie od 2 do 3 tygodni .
nena pisze:Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUS-u i ... zastanawiam się czego dotyczy...? Czy w sprawie złożonego wniosku o rehabilitację w ramach prewencji rentowej, czy będzie to kontrola zwolnienia lekarskiego, na którym to aktualnie przebywam po operacji. Może ktoś wie i podpowie czym takie wezwania się różnią
Składałaś wniosek o sanatorium w ramach prewencji rentowej? Jeśli tak to jest to zapewne wezwanie na komisję rekrutacyjną do lekarza orzecznika. Masz tam napisane by zabrać dokumentację z leczenia czy coś podobnego?