Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.

Post autor: Adela »

No :) ja mam zawsze rację :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

A ja chcialam Krynice ... ale dlaczego? Nie pamietam juz.
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Aby odwołanie robić jest jeden warunek,trzeba mieć w ręku papier ze skierowaniem i wtedy go odesłać z zaświadczeniem,a najlepiej osobiście na podawczym oddać.A jak do tej pory to mam w formie ekranowej...ale pomyślę.
Mam tylko takie dziwne przeświadczenie ,że tego typu forum bardzo chętnie przeglądają pracownicy i decydenci z NFZ... :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Mam tylko takie dziwne przeświadczenie ,że tego typu forum bardzo chętnie przeglądają pracownicy i decydenci z NFZ... :D
Alien...I bardzo dobrze niech przeglądają i wyciągają pozytywne wnioski,że "człowiek całe życie musi kombinować jak koń pod górę" :roll: :) :roll:
Życzę dobrej kuracji....ach mimo wszystko oddałbym wszystko no prawie wszystko za Krynicę :lol:
forumowicz

Atina...i widzisz jak to jest....a ja z dziką rozkoszą powałęsałbym się w Twoich okolicach...nie ma sprawiedliwości (i prawa) na tym świecie :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Alien to prawda co piszesz,gdyby mnie tak "uszczęśliwił "NFZ i wysłał do Sopotu to zapłakałbym się na amen :lol:
I ja czekam i za chwilę już za chwileczkę będą jakieś wieści :) ale czuję że dojadę tylko na Niziny :roll:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

alien pisze: Mam tylko takie dziwne przeświadczenie ,że tego typu forum bardzo chętnie przeglądają pracownicy i decydenci z NFZ... :D
No i cóż z tego .....wszak przez ten czas jak czekałeś na skierowanie mogło się tak wiele wydarzyć .......i można "zachorować" na nadciśnienie czy inne badziewie ;)
A co do zmiany terminu, to w moim przypadku termin został przesunięty o czas wnioskowany przez lekarza .......ale miejsce i ośrodek pozostało takie samo :)
Pozdrawiam :) :kwiat:
forumowicz

Z tego co wiem z doświadczenia z naszego funduszu w okresie letnim (czerwiec,lipiec,sierpień) uzdrowiska nadmorskie podpisują dużo mniejszą ilość kontraktów,ponieważ te i tak zapełnią sobie ośrodki turystami,w dużej mierze niemieckimi,podejrzewam,że inne oddziały NFZ też tak mają,więc po co im ,,biedota" państwowa. Dlatego jak ktoś poluje na uzdrowiska nizinne lub górskie to najlepiej składać wnioski od maja do sierpnia,jest większe prawdopodobieństwo trafienia za dwa lata gór lub innego miejsca poza ,,wielką wodą" w terminie letnim.
forumowicz

Żegnam szacowne towarzystwo,życzę każdemu wspaniałych miejsc i ludzi...a na pierwszym miejscu zdrowia. Uciekam z sieci...miłego życia :serce:
forumowicz

alien pisze:Tausia ja byłem w Lwigrodzie 5 lat temu...
5 lat temu była też tam moja koleżanka , współlokatorka z innego wyjazdu . Coś mi się wydaje , ze to nasza wspólna znajoma ;)
ODPOWIEDZ