Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zakończyłam tydzień z numerkiem 9205......jeszcze ciut ciut i opuszczę ten wagon.....jeszcze rok ha ha i pewnie pojadę:)......pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów:))
:kwiat:Pozdrawiam całe forum jako nowicjusz na nim :kwiat:
Jestem właśnie w poczekalni i czekam na mój numer do startu by załapać się w wagonie :|
Czy jest jeszcze może szansa by załapać się w wagon na 2017r. ?
nika50 pisze:Pozdrawiam całe forum jako nowicjusz na nim
Jestem właśnie w poczekalni i czekam na mój numer do startu by załapać się w wagonie
Czy jest jeszcze może szansa by załapać się w wagon na 2017r. ?
WITAM
Ja wczoraj złożyłam dopiero dokumenty i mam nadzieję na 2017r. albo jestem zbyt optymistką,
albo może to być Boże Narodzenie 2017.
znając życie czas szybko leci..pożyjemy zobaczymy