Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam z zaciekawienie czytam wasze wpisy o uprawnieniach zasłużonych dawców krwi
mąż jest zasłużonym dawcą z legitymacją wcześniej oddawał mi rodzinie potrzebna była przy zabiegach
operacyjnych .Całe życie się uczymy nie wiedziałam o tym że może skorzystać z tego rodzaju przywileju
dziękuje za informacje
gdzieś czytałem że zasłużony honorowy dawca krwi gdy zostanie zakwaterowany w sanatorium w pokoju poniżej określonego standardu może się ubiegać o zwolnienie z opłat czy ktoś wie gdzie można znaleźć informacje (przepisy) na ten temat