Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ze Stróży w ten niedzielny piekny poranek , nie było kilka dni relacji i musze sie poprawic ale coz moge dopisac prawie po tygodniu pobytu, na pewno nie jestem rozczarowany niczym , dla mnie jest ok, zabiegów duzo choc zbyt mała roznorodnosc , ale dla poprawy kondycji fizyczno psychicznej wystarczy , co do okolicy jak chce sie pochodzic i nawet na dłuzsze piesze wycieczki to jest gdzie tyle ze po asfaltowych sciezkach, warunki w sanatorium mozna powiedziec ze dobre poza ojcem dyrektorem ktoremu sie wydaje ze jest pepkiem swiata, na poczatku mowił ze jest otwarty na propozycje nawet wybrał osobe do kontaktów oczywiscie z nim a jak poszła w sprawie przedłuzenia wieczorka w sobote do 22 to stwierdził ze musi dac to na pismie z podpisami kuracjuszy wiec obraziła sie na takie traktowanie dorosłych ludzi i nie zmienił zdania , jednak jakis chłopak w ostatniej chwili poleciał zrobił liste z podpisami i sie udało ale to nie zmienia faktu ze to jakis oszołom bo został dyrektorem z nadania senatora haha co do wieczorku było jak zawsze gdy zbieraja sie normalni ludzie tance do konca wszyscy cwiczyli parkietoterapie tak do ostatnich potów , tyle potu nie widziałem na zadnych innych cwiczeniach , chyba ze po wyjsciu z basenu, niestety jeszcze dzis wieczorem i przerwa w tancach a szkoda , czas szybko leci i niedługo zatesnimy do tych uroczych chwil nawet w Strózach, pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i nie lekajcie sie Strózy nie taki diabeł straszny gdy przed wejsciem ojciec Pio jesli dobrze napisałem do miłego chyba wiecej juz sie nie da napisac na temat tego urokliwego zakatka
serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow z pieknych Strozy, załujcie ze Was tu nie ma , wiem ze sie opusciłem troszeczke ze nie było komentarzy albo sprawozdania ze urokliwych Strózy,czas szybko mija a ja ...... ale musze Wam powiedziec ze nawet jest gdzie potanczyc jak sie chce , dzie wieczorem wpadłem na drodze na znajome dziewczyny z tego samego pietra moze i z basenu i wystarczyło słowo by pójsc do Roko niby na piwko a tam muzyka i nastrój odpowiedni wiec mimo ze nie było tłoku zaczeły sie tance było nas tylko czworo nikt nie musiał sie obijac czy rozpychac sie łokciami , zabawy sa kazdego dnia tyle ze nie ma chetnych ale trzeba sie bedzie poprawic bo to wstyd byc w Strózach i siedziec w pokoju , potem sa takie wpisy ze wszystko zle jak juz czytałem czy pisałem klimat tworzymy sami, w tym miejscu pozdrowienia dla Basienki z Czeladzi ktora inicjuje wszystkie poczynania a ja jestem jej uległy i pod ogromnym wrazeniem , ale coz przy mojej wrodzonej niesmiałosci moge tylko marzyc i bawic sie , nie wierzcie ze tu jest zle komu sie nie podoba to tylko jego zasługa , jutro znowu wieczorek chyba juz nie zapoznawczy ale bedzie miło a w sobote impreza przy stadninie gdzie program jest przedni choc oferuje dobre jedzenie ktorego na miejscu nie brakuje mysle ze kazdy kto dostanie Stróze nie musi sie martwic oby nie miał gorszego towarzystwa od mojego , pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze ze pieknych Strózy , acha zabolało mnie to ze patrze gdzie te moje komentarze a tu juz nie na pierwszej stronie ale wiem ze to moja wina , choc bede pisał wtedy jak sie bedzie cos ciekawego działo wszystko mysle juz dokładnie opisałem i zacheciłem do odwiedzenia Strózy ale kochani nie bijcie sie o te skierowania powoli dla wszystkich starczy , pozdrowienia i dobrej nocki
Mark, trzymaj tak dalej i zarażaj optymizmem innych parkietoterapia jak najbardziej wskazana pozdrowienia dla Ciebie i współsprawców Waszego udanego pobytu, trzymajcie się cieplutko