DANIEL USTROŃ 24.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: DANIEL USTROŃ 24.04.2016

Post autor: Betina71 »

kapsel pisze:Dzięki wszystkim za obszerne podpowiedzi,wiedziałam ,że zabrzmi to śmiesznie ale teraz już wiem, że szybciutko trzeba zaliczyć galerię.Nie mam zamiaru robić z siebie pajaca. ;)Po przyjezdzie ja będę innym udzielać rad już nie będę taka niemota :D Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
Wystarczy jakiś market lub sklep sportowy by kupić strój :kwiat:
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2016 19:50
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kapsel »

Wiem ,wiem ,niektórzy myślą,że galeria to lumpeks nie,nie...to nie dla mnie zbyt osobista rzecz.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kapsel pisze:Wiem ,wiem ,niektórzy myślą,że galeria to lumpeks nie,nie...to nie dla mnie zbyt osobista rzecz.
Galeria to galeria a lumpeks to tzw. mtv lub second-hand. :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Spakowana,gotowa do wyjazdu? :) Jak humorek i nastawienie? :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

No fakt Betino :kwiat: , nasza koleżanka już tuż, tuż przed wyjazdem, pewnie zajęta.....
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam :kwiat: Jakoś licho idzie mi to pakowanie,wszystko jeszcze w proszku.Ciągle coś jeszcze do załatwienia przed wyjazdem.Jeszcze dzisiaj byłam na pogrzebie,a to syna trzeba było z internatu przywiezć.Zobaczymy jak moi faceci odczują brak kobiety w domu.A kostiumu jak nie było tak nie ma ;) ale jutro też jest dzień :D .Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór:).Gotowa,spakowana do wyjazdu? :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

kapsel ! W Ustroniu jest zaopatrzenie w stroje na medal.Kawaleczek drogi od Daniela jest Centrum Zdrowia -tam są zabiegi innych sanatoriów podlegające pod inna dyrekcję niż Daniel.
Na terenie Centrum Zdrowia są sklepiki z odzieżą sportową typu stroje na basen, na ćwiczenia ,do krio itp.Są też pkt.usługowe typu fryzjer.Są sklepiki spożywcze , z akcesoriami rehabilitacyjnymi,oraz taka niby kawiarenka z możliwością zakupu świeżych soków.Jest tam apteka, oraz pkt sprzedaży pamiątek i art. kosmetyczno-chemicznych.
W owych sklepikach odzieżowych jest odzież w każdym rozmiarze -i te największe i najmniejsze.Do wyboru do koloru.Dostawa co drugi dzień ,zależny od wlaściciela.Jest też możliwość za drobną opłatą skrócenia spodni i odbiorem na drugi dzień.
Do Centrum Zdrowia z Daniela jest 10 minut idąc spacerkiem.Bez obaw -tam wszystko kupisz ..nawet gotowe kanapki .
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
kapsel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam :kwiat: Gotowa i zestresowana,jakbym na ścięcie jechała ;) Dzięki za wszystkie wiadomości, ,,stokrotka'' wiesz coś więcej na temat tego''DANIELA''.
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Kapsel :kwiat: szczęśliwej podróży :kwiat: , nie stresuj się, z uśmiechem rozpocznij kurację i koniecznie napisz, jakie są pierwsze wrażenia :) A ja życzę, aby była udana pod każdym względem, wszystkie troski i wątpliwości zostaw za sobą :D pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ