Czy ktos jedzie do Szczawnicy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
magdalomza
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 12:02

Czy ktos jedzie do Szczawnicy

Post autor: magdalomza »

Witam czy ktos jedzie do Szczawnicy do willi adria na turnus od 13 maja do 3 czerwca ? Moze ktos byl w tym budynku i podzieli sie informacjami? Pozdrawiam i dziekuje :)
magdalomza
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2013 12:02

Re: Czy ktos jedzie do Szczawnicy na turnus od 13 maja

Post autor: magdalomza »

Moze odezwie sie ktos kto jedzie na turnus 13 maja - 3 czerwca fajnie byloby sie poznac wczesniej :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Czy ktos jedzie do Szczawnicy

Post autor: Narewka »

Byłąmw willi Adria chyba 4 lata temu.Położona obok Górnika,/to teraz chyba Solar Spa/,gdzie mieliśmy zabiegi.Pokoje dosyć ładne,dobrze wyposażone,ale odradzam jedynkę.Ja zarezerwowałam jedynkę,która była na 3,wysokim piętrze.Czasem ledwo wchodziłam któryś raz dziennie po tych schodach.Tam wtedy były 3 jedynki,a reszta pokoi 1i 2 piętro.Na parterze stołówka,jedzenie dobre,nie narzekałam.Położenie doskonałe,w samym sercu Szczawnicy,tylko wszędzie schody,do budynku też strome podejście albo schody.Ale to urok Szczawnicy,że schodki i górki.Zyczę miłego i udanego pobytu.
ODPOWIEDZ