Orlik-Ustroń-Pilne!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2013 12:55

Re: Orlik-Ustroń-Pilne!

Post autor: mfilip »

Pieronaa na żodne dupsy łazić nie byda:P :twisted: Yaro, a może organizujesz jakieś przeszkolenie nowicjuszy do życia na kolonii karnej?:D rozwarza możliwość zapisania się:P :mrgreen:
Awatar użytkownika
agatasss
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2013 15:00

Post autor: agatasss »

yaro to muzykoterapia mialam taka w Naleczowie,ale po co ten indianin :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2013 23:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Yaro »

mfilip pisze:Pieronaa na żodne dupsy łazić nie byda:P :twisted: Yaro, a może organizujesz jakieś przeszkolenie nowicjuszy do życia na kolonii karnej?:D rozwarza możliwość zapisania się:P :mrgreen:
Odpiszę tak.
Dokładnie rok wcześniej Świeradowie zdroju, w Lucas-ie znalazłem się w zorganizowanej grupie niezbyt zadowolonych kuracjuszy :lol: Efekt był taki, że po tygodniu była tam kontrola z miejscowego zus-u :twisted: .A teraz mam taką cichą nadzieję, że w Orliku spotkam przynajmniej jedną osobę z tamtej gwardii 8-)
agatasss pisze:
,
według mnie muzykoterapia to nie to samo co zus(fuj) funduje 8-) , a zresztą co wam będę mącił w głowach :lol: Przyjedziecie, zobaczycie i posłuchacie tego
prania mózgów :lol: :lol: :lol:

Ale, nie zabiegi i zaplecze mieszkalne tworzą dobrą atmosferę w sanatorium, tylko ludzie którzy którzy tam się znajdą ;).
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Yaro pisze:
Ale, nie zabiegi i zaplecze mieszkalne tworzą dobrą atmosferę w sanatorium, tylko ludzie którzy którzy tam się znajdą ;).
Akurat z tym się zgodzę:)! No nic...to do jutra!! :twisted:
Yaro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2013 23:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Yaro »

mfilip pisze: No nic...to do jutra!! :twisted:
Do zobaczenia za kilkanaście godzin :mrgreen:
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

Witam, ale macie fajne problemy , nie chcecie jechac .Ja sie staram i nie chcą mnie skierowac.Składałam podanie juz 2 razy i dostałam decyzje odmowną. :( zdaniem ZUS jestem zdrowa jak koń. A ile sie czeka na sanatorium NFZ po weryfikacji skierowania??
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

:) zgadzam się z B35. Albo ma się ochotę na jazdę do sanatorium bo ma się problemy zdrowotne, albo nie ;)
Jeżeli dla niektórych ważniejszy jest np. dostęp do internetu albo wiele miejsc do tańczenia to chyba dostał niepotrzebnie skierowanie.
Według mnie to baza zabiegowa jest najważniejsza i jakość wykonywanych zabiegów oraz miłe towarzystwo.
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

święte słowa Graszka !!! jak nie chcecie jechac to z miłą chęcią przyjme wasze skierowanie.... :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Podpisuję sie obiema rękami pod wpisami powyższymi.Z pocałowaniem w rękę wzięłabym skierowanie z ZUS.Skoro tak źle ludziom ze wybrzydzają to dlaczego nie oddaliście skierowania z adnotację że rezygnujecie.Na każde miejsce są chętni.Ja pierwsza.Jadę by podkurować zdrowie a nie bawić się-to drugorzędna sprawa.To co czytałam od kilku osób ws. wyjazdu do Orlika to żenada. Jak się nie podoba seans relaksacyjny i temu podobne to dlaczego po raz kolejny już jedziecie ???? Widocznie jesteście zdrowymi ludźmi -po co więc zawracanie głowy.Do pracy skoro tyle w Was werwy.Na tańce można iść jadąc prywatnie , bez konieczności na siłę uczestniczenia w zabiegach które ZUS narzuca.Jedziecie ludzie za darmo i jeszcze wymagania jak w koncercie życzeń.
mfilip
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

guma1958, inkaa ujawnijcie się:D :twisted:
ODPOWIEDZ