Stróze od 12 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Stróze od 12 kwietnia

Post autor: grazynamackowiak »

Mark super relacja z kuracji 8-) :o klimat tworzą ludzie nie straszne Stróże :roll:
Pozdrawiamy z forum , dalszego imprezowego kuracyjnego :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

A mówiłam, że Mark :kwiat: da sobie radę :twisted:
Są tańce , są dziewczyny z tego samego piętra a może z basenu :D
Mark :kwiat: do przodu ;)
Pozdrawiam :serce: :kwiat:
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

dziekuje Słoneczko za zyczenia Aleluja i do przodu,nie moge dopuscic do tego by zniknac z pierwszej strony bo potem sie gubie a przy mojej niesmiałosci nie wyobrazam sobie szukania sie na jakis odległych stronach, a tak biezace informacje, nie alkatraz ale rezim jest wczoraj jak zawsze był obchód po 21 szej i w jednym pokoju sanatoriusz był w łazience wiec lekarz dyzyrny był obuzony powiedział ze ten osobnik ma z swoja kartą przyjsc do dyzurki na co jeden z nich młody sie oburzył ze to chore takie zachowanie na co lekarz stwierdził ze ona ma isc do dyzyrki tam chciał go poddac badaniu alkomatem ale on nie zgodził sie lekarz stwierdził ze moze dzwonic na policje ale młody był madrzejszy i powiedział ze jesli go che przebadac to niech on sam zadzwoni na policje tym bardziej ze był trzezwy ale mleko sie wylało , mnie az tak to nie przeszkadza ale racja jest ze to chore tak traktowac dorosłych ludzi , tu pachnie na duzą odległosc pisem z małej literki, poza tym dzis jest festyn z okazji dna wiosny tyle ze bez nawet piwka na ktore musielismy isc do zaprzyjaznionego lokalu o brzmiacej nazwie Roko , na festynie były wybory mis wiec było na co popatrzec , uczta dla oka choc tyle , oczywiscie towarzyszyła mi Basienka bez której nie moge juz zrobic kroku, na kazdym kroku widzi co robie gdzie ide i spotykamy sie niby przypadkiem ale zawsze spotkanie to jest dla mnie czyms wyjatkowym i przyjemnym oby wiecej przy moim niesmiałym charakteze chyba ze niesmiałosc nie jest charakterm, ale dzis mija półmetek i dobrze bo mi juz trzeba pracy choc nie samym chlebem zyje człowiek , pozdrawiam ze wspaniałych strózy znajome i nieznajome dziewczyny do miłego
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

MARK już niedługo tego reżimu,dasz radę ;) :lol:
Baw się dobrze i wykorzystuj czas na maxa...oczywiście ten czas na zabawę i odpoczynek.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Marku 50 ! Tak czytam Twoje 'sprawozdania" i ...nie wierzę że jesteś "nieśmiały" :lol:
Z której strony :lol: :lol: :lol:
A tak serio to...
Mimo tego co napisałeś Stróże jednak nie dla mnie-pomijając aspekt dyżurującego szefa.To by mi nie przeszkadzało choć? to nie zakład z ograniczoną wolnością.
W każdym sanatorium ,zwłaszcza z ZUS jest rygor.W jednym mniejszy w drugim większy.
W roku ub. byłam ,i nie czułam się w niczym "ograniczona". Po zabiegach każdy robił co chciał.Każdy też miał swój rozum i wiedział na co sobie może pozwolić.Ale od reguly są wyjątki i jeden taki pojechał z wilczym biletem na 2 dni do końca turnusu.
Ponoć wcześniej - też miał" manewry" i był ustnie "pouczony" ale widocznie uznał że młodość( i "znajmości" w ZUS czym się przechwalał) nie pomogly.Dlatego pojeeeechał.
Tobie to nie grozi :roll:
Jesteś "pilnowany" :lol: :lol:
A skoro już półmetek :o to teraz z górki :lol: :lol: :lol:
Pozdro...
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja tam wolę swój ukochany :serce: :serce: Iwonicz :D
STRZELEC
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2014 21:13

Post autor: STRZELEC »

Ja też chciałem wyjechać do Iwonicza ale dali mi Wieniec-Zdrój ,nie pomogły podania do Głównego Orzecznika że góry i inne choroby . :)
pindzer
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2015 07:19
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: pindzer »

witam ja byłem w wieńcu zdrój polecam wróciłem 10/04/2016
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

MARK 50 czekam na kolejną relację ze Stróży:) i pozdrawiam cieplutko :kwiat:
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witam wszystkich oczekujacych na biezace relacje ze Strózy, no coz zima na całego z okna widac boisko pokryte sniegiem , dobrze ze choc wyglada słoneczko i jest nadzieja na piekny choc nie za ciepły dzionek , sytuacja w Strózach jak zwykle przednia same dobre rzeczy sie dzieją bo to co sie dzieje zalezy tylko i wyłacznie od nas samych nikt nam nic nie da na tacy a mysle ze wiekszosc ktorej sie tu az tak nie podobało miała taki zamiar by wszystkim na nich zalezało , ja mimo ze juz koniec widac ze zbliza sie wielkimi krokami jestem zadowolony z samego osrodka jak i z Towarzystwa z tego samego pietra jak i z basenu , kazdy kto dostanie tu skierowanie moze przyjechac w ciemno ale sam musi sobie stworzyc warunki chyba ze go inni dostrzegą i zaprosza do swojego dobrego towarzystwa, czego kazdemu zycze wasz niesmiały Mark50 :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ