Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja też się cieszę, że już na początku myślimy (czujemy) podobnie Z tego co przeczytałam to Ty Ago24 już tam byłaś. Wiec mam pytanie: Orientujesz się może, czy remont pokojów się już zakończył i wszystkie są odremontowane? Co zrobić, żeby przydzielono np. pokój 2 osobowy z łazienką? Wiem,że były podobne pytanie w innych wątkach ale tamte wpisy są stare z przed roku lub dwóch lat , gdzie remont wciąż trwał a Mnie interesuje stan obecny.
Witam, ja rozpoczynam turnus od 4 Maja z tym że w Uzrowisku Ziemowit, być może na siebie "wpadniemy"a jeśli nie, to z tego miejsca życzę Wam udanego pobytu. Pozdrawiam.
Ago24 przeczytałam Twoją wiadomość na priv, ale z uwagi na to ,że jestem jeszcze za krótko uczestnikiem tego forum nie mogę korzystać z wysyłania wiadomości z priv. W związku z powyższym, jeżeli to nie jest dla Ciebie problem wyślij Mi na mój priv jakiś inny kontakt do Siebie (np. e-mail, facebook), bo nie chciałabym na ogólnie dostępnym forum zbyt wiele pisać o sobie. Pzdr. i czekam na kontakt
Witam.Mam na imię Iza .Jadę 9 maja do Iwonicza do Białego Orła.Mam nadzieję ,że pogoda dopisze no i miłe towarzystwo ! Z tego co czytam na forum o "młodsze"towarzystwo chyba nie ma się co martwić !? Jak dla mnie to wystarczy kilka sympatycznych duszyczek i już jest wesoło.Miałam tylko nadzieję ,że ktoś jedzie z Łodzi ale jak dotąd nikt się taki nie ujawnił.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i do zobaczenia na miejscu.