Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Widzę że gorąco się zrobiło na forum.
Fajnie że będą osoby z samochodami możemy wybierać na wycieczki fakultatywne np.Trzęsacz bywałem tam parę razy .Jest tam fajna pizzeria.
wiesniaczkaela pisze:Jaka ja jestem że nie jadę do Pustkowa
Jaka ja jestem "szczęśliwa???" że nie jadę do Pustkowa!!! ???
Czy dobrze widzę. Wiesz coś czego my nie wiemy? Jak tak to pisz a my zamieniamy się w słuch... a raczej poczytamy!
Coś mnie podkusiło żeby tu napisać, więc odpowiem w skrócie.Zdrowie mi miłe i o zęby dbam.To nie moje klimaty. Radzę nie wydać się do ostatniego grosza bo NFZ leczy od jedynki do trójki a za resztę słono trzeba płacić.Za konwersację w tym temacie podziękuję.
Spoko czasem człek musi ... inaczej się udusi. Mamy "jeszcze" wolność słowa i na tyle tolerancji że nikt chrupałków wstawiać nie będzie musiał. Panowie zawsze temperament mieli i mieć będą. A krew nie woda itd itp...
Bedac tam i mając wolna całą niedziele czy popołudnie to można plaża iść do Pobierowa nawet niż samochodem samochód mamy na codzienność można w słoneczne dni spacerkiem chodzić sobie niż jeździć samochodem