Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jawa,jeżeli masz skierowanie w trybie pilnym i na takowe Cię zakwalifikują to w Lądku w Wojskowym możesz dostać dość szybko.Na stabilny kilka lat.Ma leczenie również Stanisław,ale tam nie znam długości kolejek.Kudowa MSWiA,zadzwoń spytaj.
A tak generalnie to w całej Polsce chyba nigdzie nie jest poniżej 2 lat.Nawet w tych z dopłatami.
Felice ,może podpowiesz gdzie można pojechać na rehabilitację ogólnoustrojową do nadmorskiej miejscowości ?Netun w Jantarze teraz już bardzo drogi 60-80 zł doba .
Świnoujście.Nie są już w Bałtyku,a dopłata niższa.Teraz to Regionalny Ośrodek Rehabilitacji Ogólnoustrojowej „Adam i Ewa” ma ogólnoustrojówkę.Są po kapitalnym remoncie.
Witam.Może trochę nie na temat zadam pytanie/wybaczcie/,ale szukamy i wszędzie już zajęte we wrześniu nad morzem z dofinansowaniem PFRON.
Może wiecie gdzie uderzyć-zadzwonić?Dziękuję.
Mam pytanie do Felice ,choruje na rzs 15 lat piszesz ze na to schorzenie mozna wyjechac parę razy w roku nie bardzo rozumiem bardzo prosze o wytlumaczenie mi tego ,owszem jestem w szpitalu reumatologicznym raz w roku i potem korzystam z uzdrowiskowego leczenia poszpitalnego i to wszystko ,skoro na to leczenie czeka się do 6 miesiecy to jak mozna jechac parę razy w roku ,chyba ze cos zle rozumiem