Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Peone gratki z okazji wyboru od 21 czerwca w Dziwnówku zaczyna kurację Malgi więc nie będziesz sam Życzę udanej kuracji,trafionych zbiegów,wspaniałych współkuracjuszy i przecudnej pogody ......pozdrawiam
Princi dziękuję,mam kilka postanowień a) korzystać na maksa z zabiegów b) poznać Dziwnówek i okolice c) poznać fajnych ludzi i dobrze się bawić Princi a Ty masz jakiś przydział czy oczekujesz na skierowanie ? Pozdrawiam
Peone razem z malżem czekamy na razie poszliśmy do weryfikacji ale mamy nadzieję na góry jesienią
Nad morze pojedziemy sobie sami,komercyjnie i jak zawsze zimą
Pozdrawiam i życzę wytrwania w postanowieniach
Witam Szczęściary czas i miejsce macie wspaniałe do wypoczynku-jeszcze tylko odpowiednio dobrane zabiegi i ich rezultaty Miłego Dziwnówka Życzę-a jest miły bo byłem a towarzystwo to już w Waszym zakresie Pozdrawiam, liczymy na relacje z,albo po turnusie
Witam Andrzeju, dziękuję za tak miłe przyjęcie na forum NS , wychodzę z założenia że szybka decyzja to dobra decyzja silnie podparta pozytywnymi opiniami forumowiczów. Liczę na dobre i skuteczne zabiegi , a przede wszystkim cieszy mnie tak zachwalany basen.Jestem osobą kontaktową ,sądzę że poznam miłych i przyjaznych ludzi...Pozdrawiam i życzę pogodnej majówki...
Podejrzewam że to nie basen będzie główną atrakcją bo do morza macie bardzo blisko,duża porcja jodu jako dodatkowy zabieg gwarantowana-a jeszcze jak temperatura pozwoli-czego życzę to morskie kąpiele to będzie dopiero atrakcja,Pozdrawiam
peone56 pisze:Klamka zapadł, Dziwnówek od 21 czerwca początek lata,w pracy też nie ma problemu, młode mamy są zadowolone bo nie ingeruję w ich plany urlopowe. Pozdrawiam