Sanatorium Lukas

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wodnik
Na forum od: 04 maja 2010 15:49

Sanatorium Lukas

Post autor: wodnik »

witam
Będę wdzięczny za opinie o ośrodku w miejscowości Świeradów Zdrój (Sanatorium Lukas ul.Sienkiewicza). Mam skierowanie z ZUS. Chciałbym wiedzieć czy gwarantuje to dostęp do wszystkich oferowanych form rehabilitacji - jeśli płaci zus. Jakie są pokoje, jedzenie, personel. A może ktoś jedzie w terminie od 13 maja.Miłe towarzystwo wskazane. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2010 20:58

Re: Sanatorium Lukas

Post autor: zuska112 »

Witam!!! :P

SZCZĘŚCIARZ.
Jak wrócisz podziel się opinią, ja tam nie byłam na rehabilitacji, ale spędziłam dwa lata temu tydzień urlopu.
Było genialnie, super obsługa ekstra pokoje i świetne zabiegi z możliwością korzystania z basenu na miejscu. REWELACJA.
Naprawdę chetnie bym skorzystała w ramach reh.ZUS
Wtedy nie było tam turnusów z ZUS.
Pozdrawiam :D ;) :lol: :P
madzia1987
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 10:55

Post autor: madzia1987 »

wodnik będę wdzięczna za opinię o sanatorium LUKAS. Ja też zostałam tam skierowana z ZUSu.
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2011 21:31

Post autor: włoszka23 »

no to masz duuuuuuuuży fart madziu1987- będziesz naprawdę zadowolona z pobytu w tym uroczym miasteczku- wiem co piszę, bo wrócilam stamtąd w czerwcu 2011. To były wspaniałe 24 dni i jeszcze długo o nich będę pamiętać .... :lol: :P
a warunki w Lukasie są b. dobre i nie powinnaś być nimi rozczarowana.
Pozdrawiam i życzę udanego turnusu :!:
madzia1987
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 10:55

Post autor: madzia1987 »

dzięki za pocieszającą opinię:) trochę się stresuję bo to mój pierwszy wyjazd do sanatorium i nie wiem co i jak...ale mam nadzieję, że będzie to miły czas:) no i że pomoże to mojej nodze..;]
ODPOWIEDZ