Sanatorium Wital Gołdap od 30.04.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2016 18:54
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium Wital Gołdap od 30.04.2016

Post autor: malinazolsztyna »

Nena, nie bylo szans :( jestem w 3 osobowym pokoju.Podobno nie ma doplat do jedynek na skierowania poszpitalne.
Nic nie moge powiedziec na temat zabiegow -wczoraj byl pierwszy dzien.Dzis swieto...odpoczywamy.Pogoda dopisuje.Wkurzaja mnie palacze ktorzy ignorujac wyznaczony do palenia teren, smrodza wszedzie.Zbiera sie grupka na lawce, wszyscy pala a dym wali prosto w otwarte okna .Nikt im uwagi nie zwraca.
Robinio5, dokladnie wiem co pisze.Hmmmmm.. ;) ..mam przymusowy urlop do konca lipca i nie pisalam kiedy chce jechac na te 2 tyg.
Okolica sie nie zmienila-jest cudnie.
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

Szkoda, że z tą jedynką nie udało się :| Może "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " i w towarzystwie będzie lepiej, weselej, ciekawiej :) Super, że pogoda dopisuje i oby tak dalej.
Za dymem papierosowym też nie przepadam :roll: ale nauczyłam się z tym żyć :roll: - sąsiedzi z balkonu obok palą nałogowo i jak mam otwarte okna, czy balkon, to efekt jest taki, jakbym to ja paliła w domu :cry: Zimą nie jest źle ale wiosną i latem to już masakra :? Osobiście to ich lubię i poza tym paleniem życzyłabym wszystkim takich sąsiadów :)
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2014 15:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: mmaria »

Kto wybiera się do Gołdap w terminie od 23 czerwca, a jak tam jest .... dla tych co tam są, pozdrawiam i czekam na wieści :D
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

mmaria pisze:Kto wybiera się do Gołdap w terminie od 23 czerwca,
Ja dzisiaj wrocilam.Recenzje z pobytu napisze w dziale ogolnym o sanatorium w Goldapi.Jade jeszcze raz 20 czerwca.
robinio5
Na forum od: 29 kwie 2016 12:08

Post autor: robinio5 »

Sorki, nie chciałem się wymądrzać ;)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

robinio5 pisze:Sorki, nie chciałem się wymądrzać ;)
.
Alez wcale tego nie robiles,tak uwazam.Po prostu obgadalismy to co ja niezbyt precyzyjnie napisalam ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

malinazolsztyna

pisałaś że byłaś prywatnie. Możesz coś napisać na temat komercyjnego pobytu? Zakwaterowanie , wyżywienie? bo na temat NFZ i ZUS opinie są i nie za bardzo pochlebne ale o prywatnych pobytach chyba nikt nie pisał. Możesz na priva jak chcesz.
ODPOWIEDZ