Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Dzisiaj złożyłam wniosek o sanatorium uzdrowiskowe. Teraz będę czekała na odpowiedz z NFZ śląskiego czy mnie lekarz balneolog zakwalifikuje.
Kto jeszcze złożył wniosek w kwietniu i w jakim województwie?
Pozdrawiam cieplutko i czekam cierpliwie.
xzibi pisze:14.04 złożyłem wniosek a data wpływu do oddziału NFZ 19.04 dodam, że mnie zakwalifikowali czas oczekiwania około 18 miesc.
Szybko działa Twój Fundusz ... 19 wpływ , a max 30 ( bo później świeta) masz już list ..ja otrzymałam równo trzy tygodnie od daty wpływu
A jak sprawdziłeś w przeglądarce nie znajac numeru
xzibi pisze:14.04 złożyłem wniosek a data wpływu do oddziału NFZ 19.04 dodam, że mnie zakwalifikowali czas oczekiwania około 18 miesc.
Szybko działa Twój Fundusz ... 19 wpływ , a max 30 ( bo później świeta) masz już list ..ja otrzymałam równo trzy tygodnie od daty wpływu
A jak sprawdziłeś w przeglądarce nie znajac numeru
Dlatego pytałam....jak można sprawdzić w przeglądarce jak się nie ma numeru?
Jak ktoś ma ZIP czyli zintegrowany informator pacjenta to tam w pierwszej kolejności jest numer pod jakim dane skierowanie zostało zarejestrowane i data wpływu do NFZ, właśnie to jest numer do przeglądarki a NFZ ma 30 dni na przysłanie odpowiedzi.
krzysztof100 pisze:Jak ktoś ma ZIP czyli zintegrowany informator pacjenta to tam w pierwszej kolejności jest numer pod jakim dane skierowanie zostało zarejestrowane i data wpływu do NFZ, właśnie to jest numer do przeglądarki a NFZ ma 30 dni na przysłanie odpowiedzi.
Przepraszam,że pytam ale skąd można mieć ZIP? Jak go zdobyć?