Dolnośląski Oddział NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Dolnośląski Oddział NFZ

Post autor: Alicja1691 »

A ja dziś przesiadłam się do 4. wagonu :!: Myślę, ze pojadę w wakacyjnym terminie , ale dokładnie to :?: Czekamy wiec w napięciu. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Alicja :kwiat: szybciutko zmieniasz wagony czyli przydział w niedługim czasie.Będziesz miała fajny cieply czas :kwiat:
Ja jestem miesiąc za Tobą,ale dalej nie wiem z jakim numerem.Kibicuję Ci z całego :serce: Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Wiesiu za wsparcie . Jeszcze 4-5 tygodni niepewności i :o Miesiąc różnicy między nami może się zrównać , bo nieraz NFZ ma jakieś bliższe wyjazdom terminy z tzw. obrotu wtórnego , jak ktoś dość wcześniej zrezygnuję to przydzielają komuś z kolejki :kwiat:
rena12
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2016 19:25
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: rena12 »

Od dzisiaj w czwartym wagonie :!: .Mam nadzieję, że będzie to sierpień. :?: Szkoda, że Mariola AG nie udziela informacji. Chyba już wróciła z leczenia sanatoryjnego. Proszę i dziękuję :D :D :D . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rena , ja dziś przesiadłam się do 3, wagonu . Coś nie dane nam podróżować choć jeden dzień w tym samym wagonie , bo przesiadamy się w tym samym czasie . Ale termin wyjazdu.... :?: to już loteria i wszystko się może zdarzyć .Pozdrawiam :kwiat:
rena12
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Alicja, zawsze dzieli nas jeden wagon :D :D . Z moich obliczeń wynika, że skierowanie złożyłam tydzień za Tobą. :D W miesiącu kwietniu zeszło 3889 numerków - to bardzo dużo, ale jak będzie z przydziałem to naprawdę wielka niewiadoma :?: :?: :?: Pozdrawiam oczekujących :kwiat:
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rena ja złożyłam 16 lipca 2014 i tempo spadanie numerków wskazuje ,że za ok.4 tygodnie u ,mnie wszystko się wyjaśni , czyli przed nami ekscytujący finał :!:
rena12
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Alicja. Mój wniosek wpłynął 23 lipca 2014 r., więc tydzień po Tobie. :D To prawda , że finał robi się ekscytujący. :o Za miesiąc będzie wiadome ; gdzie i kiedy. 8-) Pozdrawiam . :kwiat:
Awatar użytkownika
Alicja1691
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W końcu się przesiadłam . Jestem już w 2. wagonie , ale dziś od rana ledwo 40 miejsc , więc bez rewelacji :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Betina71 »

Wienia pisze:Alicja :kwiat: szybciutko zmieniasz wagony czyli przydział w niedługim czasie.Będziesz miała fajny cieply czas :kwiat:
Ja jestem miesiąc za Tobą,ale dalej nie wiem z jakim numerem.Kibicuję Ci z całego :serce: Pozdrawiam. :)
Jak to nie wiesz z jakim numerkiem? :kwiat: Pozdrawiam i cierpliwości życzę
ODPOWIEDZ