Stróze od 12 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Stróze od 12 kwietnia

Post autor: Betina71 »

MARK 50 jak tam po Majówce? ;) :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

MARK50 i ja Ciebie przywołuję :) i też tak jak Felice niekoniecznie w sprawie Stróży :)
Czy mnie jeszcze pamiętasz ........ :roll:
Pozdrawiam :)
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witam moich przemiłych forumowiczow , i oto nastał dzien prawie ostatni bo jutro juz mnie tu nie bedzie , myslałem by nie dokonywac podsumowan bo kazdy ma swoje przemyslenia i swoje oczekiwania , mozna powiedziec ze jak juz kiedys pisałem atrakcja miejsca nie zalezy od ilosci wypitego alkoholu albo przetanczonych godzin na parkietach ale od ludzi ktorzy tworza klimat z ktorymi sie czujemy dobrze z ktorymi jest nam po drodze rozumiemy sie myslimy podobnie to sprawia ze chce sie zyc ze ładujemy akmulatory na maxa bo od jutra szara rzeczywistosc , mnie tym razem sie udało poznac ciekawych inteligentnych ludzi ktorzy wypełnili mi czas ze nawet nie wiem kiedy to wszystko przeleciało ale jak zawsze co dobre szybko sie konczy ale za długo tez nie mozna byc szczesliwym wiec do roboty, co do pobytu w Strózach przesławnym Alkatraz nie mozna narzekac choc sa lepsze ciekawsze miejsca ktore i stad mozna poznac i polubic , mysle ze kazdy tu znajdzie to czego szuka jesli sie postara i bedzie normalnym , tyle mojego pozdrowiena dla wszystkich od niesmiałego Mark50
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

MARK50 ;) bezpiecznej podroży do domku a po drodze to wiesz gdzie jeszcze masz wstąpić i z kim się zobaczyć :kwiat: Bardzo było miło Ciebie poznać i rozmawiać przez telefon. Mam nadzieję,że to nadal będzie trwało. Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Mark :kwiat: jak miło ,że się odezwałeś :) ja nadal będę polemizowała....co do tej Twojej nieśmiałości ;) ...ale najważniejsze, że udany pobyt prawie za Tobą i że mity, te niesławne można obalać ;) , no cóż, życzę Ci a by ten ostatni wieczór w Stróżach pozostawił niezapomniane wspomnienia :) i szczęśliwej podróży do domu, pozdrawiam, trzymaj się i oby więcej takich kuracjuszy- zadowolonych i tak skrupulatnie opisujących swój pobyt :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

asiulek ! to sformułowanie "nieśmiały " jest tutaj w sensie odwrotnym :lol: :lol: :lol: tylko jakoś ładniej brzmi "nieśmiały" :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

stokrotka pisze:asiulek ! to sformułowanie "nieśmiały " jest tutaj w sensie odwrotnym :lol: :lol: :lol: tylko jakoś ładniej brzmi "nieśmiały" :lol:
Masz rację :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny MARK50 do nieśmiałych nie należy z całą pewnością ha ha ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Betina 71 to dawno zauważyłam -ma się te wtyki :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz